21 dubna 2017

Falešné zprávy: Bílé přilby manipulují se smrtelně toxickým ‚sarinem‘ bez rukavic, masek a s cigaretou




Alex Christoforou
The Duran




©Via YouTube/SMART News Agency – Agency Smart News


Bílé helmy jsou nyní forenzními experty a vyšetřovateli chemických zbraní

S každým dalším dnem se Bílé helmy odhalují jako
džihádističtí ISIS - Al Kajda podvodníci, ale to již většina čtenářů tohoto webu ví.

The Duran nedávno publikoval výbušnou studii od švédské nevládní organizace Doctors for Human Rights (SWEDHR), která ukazuje, jak Bílé helmy nezachraňují ale vraždí děti, na rozdíl od toho, co by vám Netflix a George Clooney chtěli nakukat.

A teď můžeme vidět Bílé helmy jak předstírají, že manipulují s jedovatým sarinem, který, jsme si jisti, bude poslán do Laboratoří Johna McCaina s.r.o., kde Asad a Rusko budou shledáni vinnými z chemického útoku na „krásné děti“.





 
Zajímalo by nás, při sledování těchto forenzních expertů/vyšetřovatelů chemických zbraní/bojovníků za svobodu/lékařů/záchranářů lých helem, proč někteří lidé mají masky a jiní ne. Proč někteří muži mají rukavice a jiní ne. Někteří džihádisté od Bílých helem se dokonce motají kolem sarinu, přičemž pokuřují.

Zdá se, že Británií financované Bílé helmy si vesele užívají vysedávání okolo a natáčení sběru sarinu pro západní média hlavního proudu, aby ta je mohla vesele distribuovat po celém světě pro západní ovčany, neboť jsou radostí bez sebe při myšlence  odstartování světové války a vyvěšení černé vlajky nad Damaškem.








 

Žádné komentáře: