22 března 2011

Velkolepý start ruské rakety – další důkaz kometárního prachu zatěžující naši atmosféru



Kniall
Sott.net


SOTT publikovalo tyto záběry startu rakety plus s UFO spirálou. Dotyčný jedinec, který video nahrál na YouTube, dokázal sám sebe přesvědčit, že tato velkolepá podívaná je výsledek „převzetí řízení rakety“ které provedlo UFO poté, kdy raketa vystoupala do určité výšky. No od té doby jsem vyhledal další videa startu bez zavádějícího textu a „blikajících světel“ (která byla podle všeho dodatečně přidána pro dosažení většího efektu, ne-li rovnou se záměrem přímo klamat). Zde je YouTube video s nadpisem ‚Start rakety Soyuz 2 nesoucí satelit Glonass-K‘:


Žádná blikající světla okolo rakety, ani popisek který vám nutí, že mimozemšťané z jiné planety mají dálkové ovládání.
Zde je další video startu, tentokrát amatérské záběry pořízené z odlišného místa. V čase okolo 2:04 se rozzáří výfukové plyny:


Velmi nerad zklamávám skutečné věřící tam venku, ale není to „pochodeň mimozemšťanů“! Čímž ale není myšleno, že UFO nemají historii přeletů nad raketovými sily a vojenskými zařízeními, a že nedochází ke krajním podivnostem okolo a u startů raket. Ale myslím že sami vidíte, když porovnáte upravenou verzí startu rakety označenou ‚UFO sprirála‘ se dvěma výše uvedenýma, že se někdo snaží odvést naší pozornost od nečeho mnohem důležitějšího.

Otázka: (Perceval) Ta věc nad Kazachstánem o které jsme si mysleli že je kometa, byla to ruská raketa tak jak bylo oznámeno?
Odpověď: Ne.
Otázka: (Perceval) Byla to kometa?
Odpověď: Ano
Otázka: (Perceval) Vypadalo to jako kometa podle toho co víme o kometách.
Odpověď: Očekávejte nárůst počtu výmluv tupu „start rakety“. Pokud by se opravdu jednalo o „start rakety“, byli by schopni nalásit předem.

Myslím že v tomto případě si můžeme být téměř jisti, že tato přehlídka kterou vidíme je opravdu ze startu ruské rakety. Následující ruské záběry z 26. února zachycují start ze severního Ruska:


Každopádně start byl ohlášen předem.
Vzpomeňme si na rozruch vyvolaný zjevením této spirály na konci r. 2009, nafilomovaný nad pobřežím severního Norska:

© Svein-Egil Haugen
Start ruské mezikontinentální balistické rakety pozorován v prosinci 2009 v severním Norsku

Vyklubal se z toho neúspěšný raketový test ruského námořnictva. Žádná červí díra. Ani UFO spirála. A rozhodně žádná nebeská pochodeň mimozemšťanů!
Následující záběry byly natočeny 30. června 2009 nad městem Sensey v Kazachstánu. Stále jsem se nerozhodl o co šlo, ale je to velmi podobné poslednímu videu se startem.


Z konce ledna pochází tato úchvatná podívaná toho, co pravděpodobně jsou kometární úlomky vstupující do atmosféry.


Není snadné rozlišit co je co, že? Pokud se ubírám správným směřem znamená to, že se SOTT mýlilo když jsme na konci minulého týdne publikovali dřívější video startu Glonassu K-1 s titulkem ‚kometární spirála v Rusku‘.
Kromě velkolepé podívané kterou tyto tělesa vytvářejí poté, kdy přijdou do styku s naší rychle se smršťující a ochlazující se vrchní vrstvou atmosféry, stojí za povšimnutí podoba stopy za ruskou raketou Glonass-K1 z 26. února (první foto) s jinými starty raket.

© Craig Crawford
Stopa po startu raketoplánu Discovery z Cape Canaveralu na začátku dubna 2009

© Adam Bojanowski
Start raketoplánu v dubnu 2009: je zřejmé proč naši předkové popisovali komety a ohnivé koule jako „draci na obloze“

Snažím se říct toto: v každém případě – ať už se jedná o start raket nebo přílet komet – ta úžasná podívaná kterou vytvářejí na obloze, nám sděluje něco o změnách ve složení atmosféry. Laura Knight-Jadczyk nedávnou psala o kouřové clově v podobě chemtrails, z nichž převážná většina nejsou vůbec chemtrails, kdy přetrvávající kondenzační stopy letadel v atmosféře jsou dalším znamením sdělující nám že samo nebe prochází změnami. (česká verze pozn. překl.)
Nevěříte mi? Podívejte se na tuto zprávu o „dvou sluncích“, které se během víkendu objevily v Číně:

Ne, není to ‚Nibiru‘ nebo jiné nebeské těleso, jinak bysme pociťovali jeho příchod dlouho dopředu pokud by to tak bylo! Slyšel jsem názory že jde o druh ‚paslunce‘, který vzniká lomem slunečního světla během průchodu krystaly ledu a vytváří tak pozoruhodné halové úkazy. Takto vypadá sluneční halo a doprovodná paslunce na 22o v plné kráse (foto bylo pořízeno ve Stockholmu na začátku prosince 2010):

© Peter Rosén

Nejedná se výhradně zimní úkaz. Následující bylo pořízeno v Bournemouthu na jihu Anglie v červenci 2010:

© BN&PS

Domnívám se, že „dvojité slunce“ je jakýsi ‚optický klam, kdy změněná atmosféra láme sluneční světlo. Tudíž kombinace možného nahromadění kometárního prachu a změny ve vrstvách atmosféry vytvářejí nejrůznější druhy anomálií.
Ať je to s ‚pasluncem‘ jak chce, kdy byly v minulosti hlášeny „dvě slunce“? Jedná se o velmi silné důkazy o dalekosáhlých atmosferických změnách a vy si musíte položit otázku proč?

Související články:



1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

AHA, díky za článek a rozbor. Počítám že fotka v tomto článku ukazuje take zbytky po raketě. Co myslíte?
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/227923-ve-vesmirnem-stredisku-nasa-nasli-kokain.html