19 února 2016

Silvestr v Kolíně: sexuální zločin a radikalizace evropské společnosti


Harrison Koehli
Sott.net

  
Každý z nás již slyšel o tom, co se na Silvestra stalo v německém Kolíně. Skupina 100 uprchlíků údajně vyvolala chaos na hlavním náměstí, kde značně popíjeli, odpalovali rachejtle do davu, okrádali lidi a sexuálně napadli více než 100 žen. Podle kolínské policie bylo zaregistrováno více než 200 případů sexuálního napadení. Výsledkem je atmosféra strachu, spolu s vlnou nevole vůči úřadům, u místní policie počínaje a u německých představitelů konče. Jedná se o nejhorší možný „sexuální teroristmus“, důkaz toho že německý multikulturní experiment a politika otevřených dveří vůči uprchlíkům ze Středního východu a Afriky zcela selhaly. Zprávy a reakce jsou jednoznačné.

Ale je tento scénář oprávněný? Sotva. Nemáme ani jasnou představu o tom, co se přesně v Kolíně tu noc stalo. Fakt, že se všechna média shodují – v zemi, kde jsou média řízena CIAnaznačuje ‚operační‘ a vyumělkovanou podstatu zpravodajství, a možná i celé samotné události.

V zatím dostupném videu z místa činu, je na náměstí vidět velký dav mladých lidí (převážně mužů), někteří očividně pijí alkohol, několik z nich střílí rakety do vzduchu a některé do davu. V podstatě se velká skupina, nebo několik menších skupin od náctiletých po dvacetileté, chovala tak jak se většina náctiletých nebo dvacetiletých na západě chová: nezodpovědně a „užít si trochu srandy“. Co videa neukazují, ale k čemu v této oblasti rozhodně došlo, byla série sexuálních napadení žen neznámým počtem těchto mladých mužů. Oběti nahlásily, že byly protaženy skupinami mladých mužů – středovýchodního nebo severoafrického vzhledu – kde byly opakovaně ošahávány, některé okradeny a alespoň jedna nebo dvě údajně znásilněny.


Policie identifikovala 32 podezřelých, 18 nebo 19 z nich nedávno zažádalo o azyl. Podle další zprávy bylo složení podezřelých následující: devět Alžířanů, osm Maročanů, pět Íránců, čtyři Syřané, tři Němci, jeden Iráčan, jeden Srb a jeden Američan.

Je těžké určit skutečný počet lidí, kteří na tom měli podíl pouze na základě zkoumání podezřelých: někteří jsou pravděpodobně nevinní a někte se velmi pravděpodobně nikdy nepodaří identifikovat. Ale podle zpráv jež jsem četl a sledoval to vypadá, že muži kteří se podíleli na těchto útocích, podle popisu jedné z obětí, byli součástí mnohem menší skupiny, možná 30-40 mužů. (Pokud některý z našich čtenářů má opačné zprávy, prosím dejte nám vědět v komentářích.) Toto dává smysl. Reportáže v médiích hlavního proudu nedávají.

Zamyslete se nad tím. Při pročítání zpráv hlavního proudu byste mohli nabýt dojmu, že všech 1000 mužů na náměstí se zúčastnilo napadání, protože to tvrdí zprávy hlavního proudu. Ale jak k tomu došlo? Jak si máme představit, jak každý muž v tomto davu kolektivně napadá 100-200 žen? Opravte mě pokud se mýlím, ale nemyslím si, že ani jedna z žen něco takového nahlásila. Mnohem pravděpodobnější je, že každý z menšího skupiny zvrhlíků (řekněme 20 nebo 30) napadl více žen způsobem popisovaným svědky.
Bez ohledu na počet pachatelů to vypadá, že napadení bylo do jisté míry plánováno dopředu, obzvlášť když k podobným útokům došlo ve Finsku, Švédsku, Švýcarsku a Rakousku, což vedlo německého ministra spravedlnosti k vyslovení podezření, že tato řada útoků byla koordinována. Přinejmenším to vypadá, že sociální média byla použita k naplánování shromáždění na náměstí ve městě, ale nic nenasvědčuje tomu, že byla vydána výzva okrást a sexuálně napadnout ženy. Pokud k tomu došlo, stalo se to jiným způsobem, možná mezi menší, vybranější skupinou.

Po útocích proběhly demonstrace konkurenčních skupin, které demonstrovaly jak pro tak i proti uprchlíkům. „Neznámí útočníci“ zaútočili na náhodné uprchlíky. Merkelové politická strana navrhla tvrdší zákony pro žadatele o azyl a někteří politici volají po deportacích.



Uprchlická krize v souvislostech

Než okomentuji společenskou a mediální odezvu na tyto útoky, chci ujasnit několik věcí: Za prvé, emigrantská krize by neexistovala, kdyby EU nepoklonkovala podle vůle USA, a kdyby si NATO pod vedením USA (a Izraele) nezvolilo za cíl zničit na Středním východě a v severní Africe jednu zemi za druhou. Kadáfí, předtím než jeho země byla zničena a on lynčován, varoval evropské politiky že přesně k tomu dojde. Nic z toho by se nestalo, kdyby USA, spolu s bezpáteřní výpomocí Evropy, nezničily Střední východ.

Za druhé, evropské země neměly na vybranou a uprchlíky musely přijmout jakmile Turecko otevřelo stavidla a média spustila veřejný tlak. Z morálního a praktického hlediska nemohly jednoduše zavřít své hranice a nikoho nepustit. Co uděláte s miliony lidí? Pro kritiky německé politiky ‚otevřených dveří‘: položte si otázku, jak by na prvním místě vůbec vypadala reakce na uprchlickou krizi ze strany Evropy, tak aby byla na základě  socitu a zdravého rozumu? A i kdyby existoval slušný a efektivní způsob odmítnout takové množství lidí, stejně by to nezastavilo průnik těch kriminálních nebo teroristických skupin, které by byly odhodlány projít. Připadá mi, že evropské země byly postaveny do téměř bezvýchodné situace. Záměrně.

Za třetí, jednoduše neznáme demografické složení této uprchlické populace. Nevíme odkud jsou (mnozí z jiných zemí použily padělané syrské doklady, protože si myslí že s nimi bude lépe zacházeno). Většina z nich prchá z válečných oblastí, ale mnozí jsou také ekonomičtí uprchlíci (tedy ti, jejichž životy nebyly ve velkém ohrožení, ale kteří vidí Evropu jako místo, které jim poskytne lepší ekonomické možnosti). Velmi malý počet z nich jsou pravděpodobně „džihádisti“

Za čtvrté, jako u jakékoliv populace, tu bez pochyby existuje zločinecký prvek. Pokud 1 ze 100 lidí je klinický psychopat (konzervativní odhad) znamená to, že vloni vstoupilo do Německa více než 10 000 psychopatů. A to nepočítáme běžné zločince. K tomu přidejte vyšinuté wahabistické džihádisty, kteří byli záměrně vysláni do Evropy. Ale také nezapomeňte, že s 1% podílem již bylo v Německu nejméně 800 000 německých psychopatů.

Většina lidí pravděpodobně není nikdy schopna udržet všechny tyto body v hlavě. Pitomí lidi docházejí k pitomým závěrům; stejně tak i jinak chytří lidi, obzvlášť pokud jsou citově manipulováni. Takže existence i jenom relativně malého počtu společenských vyvrhelů, džihádistů nebo prima don je dostačující, aby to dovedlo evropské pošuky k závěru, že všichni uprchlíci znásilňují, terorizují nebo patří mezi chamtivé pobírače dávek. (Tímto zdravím Donalda Trumpa!) A to je přesně způsob, kterým pošuci v evropské společnosti reagují na tuto novou uprchlickou hrozbu: s fašismem a rasismem. Přesně podle plánu. Andrew Korybko to shrnul:

Války v Iráku, Libyi a Sýrii vyvolaly akutní humanitární krizi, ve které byly miliony lidí vytlačeny ze svých domovů a do externího nebo interního uprchlického stavu.  USA ve spolupráci s Erdoganovým Tureckem vylákaly miliony Syřanů, aby prchly ze své země a usadily se na území jejich severního souseda, aby následně došlo k jejich strategickému ‚vypuštění‘ a vystrčení do Evropy, prostřednictvím  zpravodajskými službami ovládanými sítěmi a cestami běžně určenými pro pašování drog a lidí.
 
Jak se dalo čekat, EU a Balkánské tranzitní státy byly zcela ohromeny bezprecedentním lidským tokem, který na ně byl strategicky nasměrován, což, jak je třeba připomenout, byl záměr kterého chtěly USA dosáhnout.  Stávající rozpory v oblastech domácí politiky a identity, které tento fyzický nápor vyostřil, se brzy rozrostly do  polarizovaných pozic a fyzického aktivismu obřích rozměrů, s vyvrcholením v předem určené a nestabilní směsi sociálních přísad, které zvýšily nebezpečí výskytu barevné revoluce ve všech severních a západoevropských zemích (podobným rizikem si prochází Balkán, obzvlášť Srbsko a Makedonská republika).
 
Na povel a s minimálním vedením mohou být tato domácí aktiva (pro-„uprchlická“ strana, proti-„uprchlická“ strana a sami „uprchlíci“) vmanipulována do totálního Hobbesovského konfliktu mezi sebou a/nebo proti vládě, čímž představují latentní asymetrickou hrozbu, která udrží kteréhokoliv z váhajících politiků (tj. ti kteří zvažují pragmatické vztahy s Ruskem a Čínou) pevně pod vyděračským sociopolitickým vlivem Američanů. 

Ale kdo zvítězí? Někteří (včetně většinou prozíravého Korybka) se podle všeho domnívají, že skutečné nebezpečí se skrývá v uprchlících, kteří budou mít Šaríaizující efekt na evropské společnosti, ve kterých vnitřně vytvoří hnízda teroru, ktera mohou být následně zneužita pro falešné ‚barevné revoluce‘, které povedou k Evropě jež budě provolávat „Alláhu Akbar!“ Skutečně o tom pochybuji. Někteří šílení džihádisti si to mohou přát, ale ve skutečnosti jsou využíváni ‚vyššími silami‘ a to za jiným účelem. Dříve než Evropu ovládne ‚právo Šaría‘ dojde k dalšímu Holokaustu.

Mnohem pravděpodobnější vývoj je následující: ta barevná revoluce se skutečně zrodí doma. Nejlepší způsob jak vytvořit fašistickou zemi je zmanipulovat lidi tak, že o to budou prosit. Wahhábistická minorita pouze slouží jako výmluva, která povede k neonacistickým demonstracím a nakonec ke vzniku koncentračních táborů v nějaké podobě, které budou ze začátku sloužit k izolování uprchlíků, potom další na řadě budou v Evropě narození Muslimové a potom už všichni odpůrci. Do té doby slabá Evropa – rozdělená vnitřní polarizací a konfliktem – rovná se poddajná Evropa.

Sexuální terorismus, sexuální zločiny nebo umělé krize?

Když se vrátíme k již zmiňované(ným) události(tem), reakce na ni(ně) byla typická: rozdmýchávání žáru rasového konfliktu. Peter Schwarz píše pro World Socialist Web Site:

V každém případě, na základě nepřítomnosti faktického potvrzení toho, co zůstává v tomto bodě pouhými nepodloženými tvrzeními, lze dravou reakci tisku vysvětlit pouze v politickém smyslu. Politické strany a média odstartovaly kampaň, která by byla v Německu po mnohá desetiletí považována za nemožnou.
 
Nějakých 70 let po rozpadu Třetí říše využívají média stejné nechutné typy rasistických stereotypů, s otevřeným apelem pro paranoidní sexuální posedlosti, což byla specialita Nacistů. Německá média opět nestydatě vytvářeobrazy čistých nordických žen, které jsou kořistí untermenschen (podlidí) s tmavou kůží.
 
Magazín Focus měl na sobotní titulní straně obrázek nahé ženy pokryté černými otisky rukou. Víkendové vydání  Süddeutsche Zeitung mělo obrázek těla bílé ženy s černou rukou, která tiskla její genitálie. Tyto noviny také šířily tento obrázek na Facebooku.

To je v podstatě co ti zodpovědní za uprchlickou krizi chtějí. Například se podívejte na rozhovory s místními lidmi z Kolína.



Lidé si jednoduše nemohou pomoci; naše mysl je navržena fungovat na základě celkem automatického rozpoznávání vzorů a stereotypů. A pokud si toho nejsme vědomi a nevezmeme to v potaz když aktivně uvažujeme, je přirozené že to necháme proběhnout nevědomě. Výsledek je předvídatelný: protože někteří jednotlivci, kteří vypadají že pocházejí ze Středního východu nebo severní Afriky, sexuálně napadli velký počet žen, je pravděpodobné že další jednotlivec, který vypadá že pochází ze Středního východu nebo severní Afriky, může být sexuální delikvent. Je to nesmysl, ale převážně se mu nedá vyhnout. Stačí se podívat na tu starší ženu ve videu. Vypadá jako slušná paní, ale poté co došlo k těmto útokům – a co je důležitější, po mediálním vyobrazení těchto útoků – si nemůže pomoci a bude si lámat hlavu, zda příští arabsky vypadající muž kterého uvidí není sexuální násilník. Nejen že většina, ne-li rovnou všichni uprchlíci budou zařazeni mezi tento ‚typ‘; stejně tak i ne-uprchlíci, jako ti dva černoši ve videu.

Dominový efekt samozřejmě povede k tomu, že tmaví v Evropě budou dále odsunováni na okraj zájmu a diskriminováni, což zvýší pravděpodobnost že se další z nich pustí do ‚protispolečenského‘ chování. Pokračujte s tímto procesem dostatečně dlouho a počátečně nepravdivá charakterizace tmavých lidí jako ‚nežádoucích‘ se stane realitou.

Našim vnitřním typovým určovatelům se těžko uniká. Podívejte se na něco, co Korybko napsal ve výše zmiňovaném článku:

Pouze jednotlivci, kteří dorazili do země motivováni chamtivými nebo ideologickými pohnutkami, by klesli k tomu spáchat takový zločin, a co teprv plánovat to s asi 1000 spolčených kumpánů.

Za prvé, zatím nejsou žádné důkazy, že by se všech 1000 ‚stoupenců‘ spolčilo. A samotná premisa je směšná. Kultura znásilňování je v Německu hluboce zakořeněná, nejedná se o importovaný úkaz:
... Německá kultura znásilňování je hluboce zakořeněna v naší kolektivní psychice. Každý rok dojde na velkých událostech jako je Oktoberfest k sexuálním útokům a dokonce i znásilněním. „Samotná cesta na toaletu je jako probíhat špalírem: ve vzdálenosti 50 stop si můžete být jisti, že napočítáte tři obejmutí od opilých neznámých lidí, dvě pohlazení po zadku, někoho jak se dívá pod váš kroj a nějaké to pivo záměrně vylité přímo do vašeho výstřihu,“ napsala Karoline Beisel a Beate Wild v roce 2011 v novinách Süddeutsche Zeitung. Každý rok je na Oktoberfestu hlášeno průměrně 10 znásilnění. Odhadovaný počet nehlášených případů je 200.
Studie z roku 2004 zkoumající životní podmínky, bezpečnost a zdraví žen v Německu ukázala, že 13 procent německých žen zažilo nějakou formu kriminálního sexuálního násilí. Skandálem je, že jen 8 procent z těchto žen událost formálně nahlásilo u policie. Pokud zahrnete opakované stížnosti, potom číslo klesne na 5 procent. To znamená, že neuvěřitelných 95 procent žen v Německu, které zažijí sexuální násilí jej nenahlásí policii. ...
Nikdo nepopírá, že imigranti nebo lidé muslimského vyznání jsou nevinní a nedopouštějí se sexuálních zločinů. Ale chovat se, jako kdyby je jejich kulturní pozadí „naprogramovalo“ se tak chovat, zatímco se budeme různě vymlouvat a zlehčovat zločiny bílých Němců, bude vždy rasistické pobuřování.
Nejjednoznačnější věc která zatím vyplynula z celé této debaty okolo událostí v Kolíně je, že Německo má sexistický problém a rasistický problém. Oba mají hluboké kořeny a nebyly „dovezeny“.
Budeme si muset počkat co odhalí vyšetřování. Zatím byli dva ze zatčených Maročané (následně propuštěni). Jako v případě útoků v Paříži, kdy počáteční zprávy v médiích popisovaly pachatele jako syrské uprchlíky (i když všichni jmenovaní podezřelí byli nakonec evropští občané), je podobná věc možná i v tomto případě. V tomto bodě zatím nevíme. Pachatelé mohli být mladíci narozeni v Německu s jiným původem, kteří byli zaplaceni aby se chovali určitým způsobem a říkali určité věci. Podívejte se na popis tohoto uprchlíka z Kolína:



Pokud je jeho popis pravdivý tak to vypadá, že malá skupina začala střílet rachejtle do davu. Nebylo by zcela nepravděpodobné navrhnout, že toto setkání bylo infiltrované, nebo dokonce organizované za účelem infiltrování a využití k tomu, aby jednání malé skupiny bylo použito k démonizování celé skupiny, dalšímu prohloubení rasistických nálad a získání podpory pro ultrapravicové strany a neonacistické postoje v německé společnosti.

Samotný zásah policie byl podezřelý. Německá policie je perfektně schopna vymlátit sedm odstínů exkrementů z protestujících, výtržníků a squatterů – dělají to pravidelně. Přesto v tomto případě nečinně přihlíželi, sledovali průběh a nic neudělali. Ani nezavolali posily, aby se vypořádaly s jasně nebezpečnou situací. Podle zpráv se jednalo o „politické rozhodnutí“. Ano. Policie dělá co se jí přikáže – nebo nepřikáže. Pokud nejsou následovány normální postupy – potlačení nepokojů – potom to někdo na vysoké pozici musel umožnit.   

Už se objevují zprávy, že německá policie zpočátku zatajovala že došlo k chaosu (a podobná obvinění přicházejí ze Švédska). Jeden německý policista údajně řekl Bildu, že „policie se nemůže efektivně vypořádat s kriminalitou mezi uprchlíky, aniž by došlo k obviňování z nadměrného násilí nebo rasizmu, zatímco mnoho nebezpečných případů je zlehčováno nebo zatajováno, aby se udržely žádoucí statistiky“:

Nicméně když je třeba dostat uprchlíka pod kontrolu, policie ho nemůže zatknout ani na chvíli, řekl příslušník s odvoláním na „rozkazy z vyšších míst“ které předepisují nepoužívat donucovací prostředky. „Naše vnitřní pravidlo je – lepší ho nechat utéct.“

A teď porovnejte tuto taktiku například s reakcí na nedávný protimuslimský protest PEGIDY. Zrovna včera zhruba 250 německy vypadajících chuligánů vyvolalo chaos, byly zpustošeny obchody vlastněné cizinci, vykřikovali rasistická hesla a terorizovali tmavé obyvatele. Více než 200 z nich, členové LEGIDY což je Lipská odnož PEGIDY, byli zatčeni policií. Vodní kanóny byly nachystány a připraveny na demonstraci. Nic takového nebylo nachystáno na Silvestra.


Jaký může být důvod pro jejich ‚nečinnost‘? Pokud policejní složky a politici skutečně zatajují fakt, že se uprchlíci podíleli na těchto zločinech, aby si lidí nevytvářeli negativní názory na uprchlíky jako celek, moc se jim to nedaří. Buďto jsou tak blbí, nebo tu jde o něco jiného. Když se záměrně vyhýbáte zatýkání zločinců, je k tomu pravděpodobně důvod. Možná, že ti zločinci jsou placeni někým, kdo má moc a vliv na to, aby se zajistilo že nebudou zatčeni. Nebo možná nedojde k zatčení, protože tím že budou moci opakovat své zločiny, čímž dále destabilizují Německo, je právě to co určití lidé chtějí. Krajně pravicové strany budou zcela určitě těžit z tohoto chaosu. 
 
Zamyslete se nad tím; jak moc blbí musíte být, aby vám nedošlo, že když dovolíte málé části společnosti chovat se protispolečensky, protože nechcete aby lidé o tomto segmentu měli negativní mínění, docílí to přesně opačný výsledek jak si zbytek společnosti uvědomí, že tato malá skupina jedná protispolečensky a skutečnost že se jim za to nic nehrozí?

Německo a jeho představitelé čelí skutečnému dilema. Evropa jako celek je ve stejné pozíci. Její představitelé se můžou nadále přizpůsobovat vyvíjející se situaci, v tomto případě bude radikální pravice pouze dále získávat na oblíbenosti. Nebo můžou zvolit Gestapo přístup a sledovat celou imigrantskou populaci, a/nebo je dát do táborů proti jejich vůli, čímž udělají práci za krajní pravici. Ať už z prava nebo z leva, podobný scénář je patokratova fantazie.

V tomto bodě toho není mnoho, co by se dalo udělat. Evropa si v podstatě může vybrat mezi jedním typem fašizmu a... jiným typem fašizmu. A ať tak nebo onak, bude ho mít. Není toho mnoho co mohli udělat, kromě v první řadě odmítnout být vazalem USA. Možná nejlepší věc kterou evropští vůdci mohou nyní udělat, je jednoduše použít trochu selského rozumu. Příliv uprchlíků se nezastaví. (Neměcký ministr řekl že pouze 10% z ‚vlny‘ uprchlíků dorazilo do Evropy. To je dalších 10 milionů v následujících letech.) Pokud jsou mezi nimi zločinci, zacházejte s nimi jako se zločinci. Vyšetřete, zatýkejte. Zkuste se postarat o to, aby lidé měli trochu základních psychologických vědomostí. Stejně jako existence určitého množství německých kriminálníků neznamená, že všichni Němci jsou kriminálníci, a právě tak existence určitého množství uprchlíků-kriminálníků neznamená, že všichni uprchlíci jsou kriminálníci, nebo že by se s nimi jako celkem mělo zacházet jako s kriminálníky.

Převážná většina uprchlíků nejsou fanatičtí džihádisti. I ve svých zemích (např. Libye a Sýrie) patří pouze malá menšina z nich mezi vyšinutce, stejně jako v jakékoliv jiné zemi, včetně Německa se svojí odrůdou fanatických šílenců. I když posledně jmenovaní jsou nebezpeční, tvoří s největší pravděpodobnosti malou menšinu. Nicméně davová mysl je jaká je, proto události a zprávy jako tato úspěšně házejí všechny Muslimy do jednoho pytle. A v tom je pointa. Muslimové jsou noví Židé.

Evropanům by se měly otevřít oči, aby skutečně viděli o co tu jde: úmyslný pokus podkopat skutečné potřeby a ambice stovek tisíc slušných uprchlíků tím, že budou spojeni s patologickou, kriminální menšinou. A dále o úmyslný pokus vykastrovat evropskou svrchovanost a politickou efektivnost prostřednicvím vzniku a zneužíváním ‚sektářství‘ a vnitřního konfliktu. Pokud se Evropa nevzpamatuje a nenaučí se skutečně přemýšlet budou ze všeho nejvíc trpět nevinní, protože většina je nevinná.


Žádné komentáře: