17 srpna 2017

#Pedogate: tichá epidemie obchodování s lidmi a pedofilie, do které jsou zapleteni policisté a politici



Brently Kopopolous
Sott.net


© Getty Images / Scott Olson
Dennis Hastert v říjnu, jak přichází k soudu v trestním řízení souvisejícím s údajným podplácením za účelem umlčení.


Zatímco zprávy jako FBI vyšetřující ,ruské kontaktyʻ prezidenta Trumpa, londýnský útok autem/nožem a propadák v podobě nového zdravotnického plánu Republikánů patřily mezi hlavní titulky zpráv, bylo tu několik zpráv, které úplně zapadly.... až do sklepa, kde byly zavražděny, rozsekány, spáleny a jejich ostatky pohřbeny gaunery od Hillary. 

Jennifer Williamsonová zveřejnila krátké video, které se začalo rychle šířit po internetu, ve kterém je natočen její syn Aron, jak podstupuje osobní prohlídku protože trpí poruchou smyslového zpracování a proto si pro svého syna požádala o náhradní kontrolní postup. Nakonec byli oba drženi déle než hodinu, zmeškali svůj let a Aaron musel projít přehnaným osaháváním v rukou agenta TSA [Úřad pro bezpečnost v dopravě, pozn. překl.]. Tady je video:






Většina komentářů, ne-li všechny, u původního videa odsuzují tento podivný standardní postup. V době kdy píšu bylo video shlédnuto ~5,6 milionkrát a má asi 58 000 komentářů a téměř 100 tisíc sdílení. Vypadá to, že mnoha lidem se to nelíbí. Zajímá to TSA? Ani ne.






Co by mohl tento malý kluk, který je oblečený jen do trička a kraťasů, mít na sobě, aby to v letadle mohlo představovat hrozbu? Je zřejmé, že neexistuje způsob, jak by mohl mít zbraň nebo výbušninu. Proč tedy přistupovat k tak extrémní osobní prohlídce? Navíc když si uvědomíte, že ten kluk má zdravotní postižení o kterém je známo, že způsobuje podivné reakce na smyslové vjemy, proč byste proboha přistoupili k osahávání dítě takovým extrémním způsobem?

Poté jsem si vzpomněl na tento článek, který pochází ze začátku března, TSA zavádí novou, invazivnější metodu osobní prohlídky, který podrobně popisuje nové, „komplexní“ postupy osobní prohlídky:

Úřad nyní aktivně varuje úředníky na letištích, že lidé mohou tyto nové osobní prohlídky vnímat jako podivné, v rámci informování zaměstnanců o „přísnějších“ prohlídkách, které „budou důkladnější a můžou zahrnovat mnohem větší intimnější kontakt ze strany zaměstnance než dříve.“

„Vzhledem k této změně TSA požádal ředitele bezpečnosti v terénu, aby kontaktovali bezpečnostní služby letiště a informovali je o postupech pro případ, že jim bude nahlášeno, že cestující je přesvědčen, že je [zaměstnanec TSA] podrobil abnormální bezpečnostní proceduře,“ ACI napsalo.


Chytli jste to? Varují policii, že se na ně lidé mohou obracet s obviněními sexuálního napadení. Nový postup je tak dotěrný, že se cestující budou pravděpodobně domnívat, že jejich kontrolor dělá něco špatného. Při pohledu na výše uvedený příklad je evidentní proč.

Na téma sexuálního napadení, více než 2 desítky náctiletých děvčat černošského a hispánského původu ve Washingtonu DC jsou nezvěstné, to vše během posledních několika týdnů. Ale ani jedna zmínka v trapných médiích. Tato zpráva, lavinovitě se šířící po internetu, začala tweetem od @BlackMarvelGirl, který  odstrartoval opravdový zájem na internetu. V době psaní tohoto článku má ~176 000 retweetů a ~41 000 liků.





Poté co se zpráva začala šířít dál, se napříč internetem začaly objevovaly články, které odkazovaly na mnoho případů z nedávné minulosti, kdy došlo ke zmizení mladé černé nebo latinoamerické dívky a případ nebyl nikdy vyřešen. Některá média zašla dokonce tak daleko, aby zdiskreditovala skutečnost zmizelých dívek a že žádné zmizelé barevné ve skutečnosti nejsou, že poukazovala na nepatrné chyby v čase zmizení některých dívek. Tento druh článků nám s oblibou připomíná, že policie ‚nemá žádný důkaz o tom, že se tito lidé stali předmětem obchodování.‘

Natallie Wilsonová, spoluzakladatelka nadace Black and Missing řekla, že k dnešnímu dni je ve Spojených státech pohřešováno 64 000 černých žen. Policie se k nim většinou staví jako k útěkům, což je pro ně výhodné. Bohužel, pro rodiny těchto mladých žen, které musí žít ve strachu, že je jejich člen rodiny držen v zajetí, nebo se jim stalo něco horšího. Agentura AP oznámila, že od začátku roku zmizelo 501 dětí ve Washingtonu, D.C. a k dnešnímu dni 22 z těchto případů je stále nevyřešených. Je skvělé, že většina z těchto dětí byla nalezena, ale 22 je stále příliš mnoho pohřešovaných dětí.

„Pro mě je to jen další příklad toho, jakou cenu mají životy černých žen v Americe,“ říká Wilsonová. A pokračuje, „jednou z hlavních překážek je získat zájem medií,“ a přibližuje, jak obvolala každou stanici v St. Louis, když se snažila dostat do zpráv zmizení Phoenix Coldonové. Žádná stanice se nechtěla případem zabývat.

Nejstrašidelnější na těchto zmizeních je, že některé z těchto dívek mohou být nuceny k prostituci. Ve skutečnosti se zdá velmi pravděpodobné, že policie se na tom do určité míry podílí. Velitel Peter Newsham z Washingtonu, D.C. byl obviněn z lhaní a hrubého nezvládnutí případu znásilnění dítěte, a to navíc k jeho předchozím případům pochybného rozhodování a domácího násilí.

Peter Newsham má za sebou dlouhou historii osobních i profesních skandálů. Během 90. let 20. století a první dekády 21. století byl opakovaně obviňován z alkoholizmu a domácího násilí, řady milostných poměrů, včetně hromadného protiústavního zatčení 400 osob v Pershingově parku v D.C., včetně ostře kritické zprávy od třetí strany, která odhalovala v oddělení chybné zacházení s případy sexuálního napadení, zatímco Newsham vedl Úřad vyšetřovacích služeb u Metropolitní policie Washingtonu, D.C..

Víme také, že další dva policisté byli v minulosti zatčeni za obchodování s náctiletými dívkami a jejich prodej pro sex. Jeden z nich, Marc Washington, možná věděl příliš mnoho o dalších lidech, kteří prodávají děti, neboť jeho tělo bylo vytaženo z vody poblíž Hains Pointu v jihozápadním Washingtonu D.C. týden poté, co byl ve službě zatčen pro pořizování nahých fotek dívek. Oficiálně byla jeho smrt prohlášena za sebevraždu, což je zcela přijatelné vysvětlení, ale každopádně to nutí k zamyšlení.

Strážník Linwood Barnhill Jr. byl také zatčen a souzen na základě obvinění z kuplířství dospívajících dívek. Barnhill stanul před soudem a byl odsouzen k pouhým 7 letům vězení za kuplířství s náctiletými. Možná mu byla poskytnuta trocha ochrany jako policistovi? Člověk by si myslel, že za prodávání dospívajících dívek na sex dostanete nejméně deset let. Nicméně soudce odmítl využít maximálního trestu 24 let, protože odsouzený „nezneužil své pravomoci policisty během páchání těchto zločinů.“

Chvíli strpení, zatímco obrátím oči v sloup ...

Jaká byla nejnovější odpověď Washingtonu D.C. na krizi?


Zůstaňte doma. Taková je jejich rada. I když je to dobrý návrh, a jeden způsob jak se děti mohou vyhnout unesení, budeme doufat, že útvar má trochu více proaktivních strategií na vyhledání, zatčení a stíhání obchodníků s dětmi. Možná mají, možná ne.

Takže tu máme policejního šéfa, který byl obviněn z bití své ženy a který zcela zbabral případ hromadného znásilnění jedenáctileté dívky (místo pachatelů nechal obžalovat dívku, pokud tomu můžete věřit), dvojici policistů kteří byli zapojeni do obchodováním s dětmi, a sebevražda s podezřelým načasováním. Máme tu také epidemii pohřešovaných osob a nezapomínejte, že oranžové výstrahy jsou pouze vydávány v případě jasných únosů, kdy bylo použito vozidlo a existují důkazy bezprostředního ohrožení. Pokud náctiletý z chudé rodiny
ve Washingtonu D.C. jenom ‚zmizí‘, policisté nejčastěji usoudí, že šlo o útěk a nechají to tak.

A to za předpokladu, že policisté nejsou přímo zapojeni a nekryjí zločiny jiných policistů, podívejte se na tento krátký seznam titulků.



Jako kdyby to nestačilo, nedávno se začal lavinovitě šířit
další příběh matky z Texasu, ve kterém popisuje děsivé setkání, při kterém se tým potenciálních překupníků s lidmi pokusil unést její dvouletou dceru:
Brzy odpoledne jsem si v místním obchodě stoupla k pokladně. Vyndala jsem svou dceru z vozíku a pár přede mnou navázal typický rozhovor o tom, jak „roztomilá je vaše dcera“ a poté se opakovaně ptali na její věk. Ze začátku jsem měla pochopení pro to, co jsem předpokládala že je kulturní bariéra, ale rychle mi začala být nepohodlná řeč těla ženy a její těsná blízkost k mému vozíku/dětem. Vzala jsem svou dceru do nářučí, načež se žena zeptala, jestli si ji může podržet. V tomto bodě byla žena tak blízko, že moje batole jí objalo dřív, než jsem mohla opravdu zareagovat. Během okamžiku se začala vzdalovat a couvat. Popadla jsem zpátky svou dceru, zatímco žena říkala: „řekní mamince ahoj“ – to je neobvyklý komentář, chtít po dítěti aby něco takého řeklo. Žena se bránila ji vrátit, když jsem dceru tahala z jejího náručí.

Podle statistik FBI, bylo k prosinci 2016 pohřešováno 33 706 nezletilých. Ano, ne všichni z nich byli uneseni obchodníky s lidmi, ale určité procento z nich určitě ano. Což vyvolává udivení, proč trapná média ignorují Trumpa, když o tom mluví, a ignorují tyto zprávy, obzvlášť když zmizí tmaví lidé.

Tímto způsobem psal Boston Herald o jeho tiskové konferenci o obchodování s lidmi: Trump slibuje boj s ‚epidemií‘ obchodování s lidmi. Epidemii dali do uvozovek, což má naznačovat že celá věc neexistuje. Proč to udělali?

Slyšeli jste v loňském roce o ženě, které odstranili RFID čip z jejího těla? I ona byla obětí obchodování s lidmi.

Je to jako by lidé buď byli spoluviníky únosů, nebo jsou zcela neochotni připustit
krutou realitu ilegálních kruhů obchodujících s lidmi, napojených na mocné.

Zapomnělo se již na Lauru Silsbyovou a její napojení na Hillary Clintonovou? Pro ty, kteří neslyšeli tento příběh, obchodnice s lidmi pod jménem Laura Silsbyová, nyní Laura Gaylerová, byla zatčena při pokusu unést 33 dětí z Haiti, děti které měly rodiče. Byla vzata do vazby spolu s 9 dalšími americkými občany,  obviněna z obchodování s dětmi (mimochodem tomuto obvinění čelila již dříve) a Bill Clinton zasáhl v její prospěch tím, že vyjednal dohodu s haitskou vládou. Nakonec se mu povedlo zajistil propuštění všech kromě Silsbyové, u které se mu povedlo zmírnit obvinění na 6 měsíců za ‚organizování nestandardního cestování‘, místo aby čelila obvinění z únosu a obchodování s lidmi. Proč to udělal?

Laura Gaylerová nyní pracuje ve Washingtonu u AlertSense, společnost která je zodpovědná za oranžové výstrahy. Příslovečná liška, která hlídá kurník, jak se říká.

Všichni si pamatujeme na Dennise Hasterta, ne? Předseda Sněmovny reprezentantů, který opakovaně zneužíval děti, jenž vedl kampaň na odvolání Billa Clintona na konci devadesátých let. Byl odsouzen za bankovní podvod, který jen okrajově souvisí s jeho pedofílií. Vzhledem k tomu, že obvinění bylo staré více než třicet let, nebylo možné zahájit stíhání na základě této skutečnosti. Byl odsouzen k 15 měsícům ve federálním vězení.

Anthony Weiner. Toho si pamatujete, že jo? Byl to kongresman, který zastupoval New York ve Sněmovně reprezentantů a který s hanbou odstoupil poté, co byly odhaleny jeho sextovací návyky. Zpočátku to byly jen mladé ženy, ale nakonec vyšlo najevo, že sextoval s patnáctiletou dívkou. Poté co policie zabavila všechna jeho zařízení, začaly kolovat fámy o tom, ‚co je na notebooku Anthonyho Weinera‘. Vyšetřování Weinera stále pokračuje v době psaní tohoto článku.

Dr. Phil vstoupil do pranice
minulý týden s jeho pořadem,  v němž vysílal segment s Kendall, dospělou ženou, která byla kdysi majetkem a prodávána od dvou let. Kendall byla prodávána po celém světě na sex s bohatými klienty a politickými pohlaváry.

Když byla Dr. Philovi položena otázka o pravdivosti tvrzení Kendall, Dr. Phil řekl, „...velmi spolehlivý zdroj nám potvrdil, že Kendall byla opravdu prodávána, znásilňována, zneužívána a týrana velmi rozsáhlou a velmi nebezpečnou organizací. Tentýž zdroj potvrzuje, že není na útěku.“

Během jejího prvního veřejného vystoupení po útěku od muže, kterého nazývá svým „majitelem“, Kendall popisuje jak byla nucena účastnit se věcí, které šokují svědomí. Odhaluje jak byla nucena znásilňovat i pětileté děti, a dokonce přiznává, že byla obchodníkem s lidmi, kterého popisuje jako svého „majitele“, donucena zabít kojence.

Bohužel, o tomto druhu chování často mluví ti, kteří vyšetřují obchodování s dětmi. Kendall také popisovala, jak byly děti loveni muži, kteří hráli sadistickou verzi schovávané, při které byly děti znásilňovány a mučeny když byly chyceny. Vypráví, jak ji nechali otěhotnět, aby ji děti nakonec odebrali a prodali pro bůh ví jaký účel.

Vysvětlila, že ona a další děti často viseli v klecích zavěšených ze stropu, a že byli často zdrogováni předtím, než byli během noci přepravováni.

Tvrdí, že byla prodávána pedofilním politikům a brána na oslavy politických stran, které navštěvují vysoce postavení politici, kteří ji zneužívali pro své osobní potěšení. Politici si
podle Kendall vždy dávali velký pozor skrýt své chování a potvrdila, že je velké množství vysoce postavených amerických politiků, kteří jsou již mnoho let zapojeni do znásilňování děti - realita která je neustále zatajovaná a zcela skrytá před voliči.

Možná, že důvod, proč jsou tyto zločiny tak vytrvale skrývány před veřejností je ten, že vysoce postavení představitelé policejních orgánů jsou rovněž zapojeni do sítě elitních pedofilů.

Je zajímavé, že Dr. Phil byl stažen z vysílání v holandské televizi krátce poté, co byl tento díl odvysílán. Je to podobné případu Bena Swanna, který se odmlčel po odvysílání jeho příspěvku o Pizzagate, který vyvolal hněv trapných médií. Ze Swannových účtů na sociálních sítích byly odstraněny veškeré příspěvky týkající se pizzagate a jeho původní video na CBS, spolu se zbytkem jeho YouTube kanálu, je pryč. Jeho stránka na Twitteru je také pryč.

 


Když už mluvíme o Pizzagate, minulý týden proběhl malý prostest před Bílým domem, ve kterém demonstranti požadovali odpovědi. The Washington Post o tom psal s co největší mírou povýšenosti a posměchu, jak jen bylo možné.

Pro čtenáře který má zájem, jsem posbíral mnoho #pizzagate důkazů zde, a plně aktualizovaná kolekce se zdroji je k dispozici zde


[Podrobné informace o skandálu Pizzagate v češtině najdete zde, pozn. NA SEVERU.]

Jméno se vyvinulo do #pedogate, neboť je zřejmé ze shromážděných důkazů výše, že existují policisté, politici a mnoho dalších v pozicích moci, kteří zneužívají nebo obchodují s dětmi za účelem sadistického sexu - včetně znásilňování, mučení a vraždy. Mnoho z těchto lidí nebude nikdy chyceno a zdá se, že existuje poměrně sofistikovaná úroveň spiknutí mezi jeho účastníky.

Je dobře, že se tato temná stránka americké kultury konečně dostává na světlo. Je smutnou pravdou, že obchodování s lidmi a bohaté elity s pokroucenými sexuálními choutkami nejsou ničím novým.

 

SOTT.net se již zabýval příběhy vztahujícími se k Franklinově skandálu, aféře Dutroux a kultu Finders, zejména v článku Harrisona Koehliho Muži kteří nenávidí ženy: Franklinův skandál a pravda o našich vůdcích. Pokaždé, když tyto události vyplavou na povrch, tak zdánlivě zmizí v propadlišti dějin.

Vzpomínute si na případ, kdy v roce 2011 našli spoustu dětského porna v Pentagonu? Ne? Je to pravděpodobně proto, že vyšetřování bylo v tichosti zastaveno a již nikdy se o něm nemluvilo.

Musíme neustále požadovat odpovědi a nenechat se umlčet. Každý z nás je zodpovědný za to, aby konal to málo, které můžeme udělat pro šíření povědomí o těchto informacích. Kdyby dostatečné množství lidí znalo pravdu a nenechalo se tak snadno napálit smyšleným strašením v podobě ruského nebezpečí, nebo hrozbou terorismu, byli bychom schopni se vypořádat se skutečnými teroristy: bohatou, politickou elitou, která nejenže sadisticky zneužívá dětí, ale je také zodpovědná za neutěšený stav věcí, které v současné době přetrvávají v USA a velké části zbytku světa.



Na Severu komentář:
Pedofilové existují (i když si můžeme přát aby nebyli). K dispozici jsou důkazy o existenci organizovaných pedofilních skupin. Mnoho politiků a osob ve významných pozicích moci se dopouští sexuálního zneužívání dětí. Opakovaně vyplouvají na povrch zvěsti o velkém počtu pedofilů na důležitých pozicích, kteří zatím nebyli odhaleni. Někteří pedofilové dělají to, co dělají, protože si zvráceně myslí, že zneužívání dítěte jim dává moc.

Je jasné, proč pedofilové nechtějí být odhaleni a dělají vše pro to, aby vše zůstalo utajeno. S tímto záměrem tudíž tahají za finanční a mocenské nitky, aby podobná obvinění zmizela, nebo vyšuměla do ztracena. Dobří investigativní novináři a policisté musí překonat mnoho překážek, aby se dostali k jádru věci.


Odkaz na článek o tzv. Pizzagate: Skandál „PizzaGate“ otřásá americkým internetem, zatímco mainstream v USA se snaží kauzu označit za fake. Důkazy jsou ale zdrcující!


Zdroj článku: #Pedogate: Human trafficking and pedophilia a silent epidemic, cops and politicians involved

Žádné komentáře: