15 srpna 2007

Úder na Pentagon

kliknutím na obrázek se spustí video

Úder na Pentagon, animace kterou víděla více než 1 miliarda lidí po celém světě a která byla přeložena do 16 jazyků (např. do čínštiny, turečtiny nebo norštiny) je nyní možné vidět i v češtině.

Animace je na stránkách www.pentagonstrike.co.uk, kde stačí kliknout na českou vlajku. Nebo pokud kliknete ZDE, je možné si vybrat, zda chcete buď sledovat animaci ve vašem prohlížeči, nebo si jí stáhnout.

Po stažení animace je možné pomocí <šipka doleva/doprava > procházet animaci postupně procházet.

Krátký komentář od samotného tvůrce, Darrena Williamse:

Vše skutečně začalo poté, co jsem viděl video z Bushovy návštěvy na základní škole Booker, během rána 9-11, ve kterém se Bush směje a čte knihu, zatímcocelou dobu moc dobře ví, k čemu právě došlo v New Yorku. Tato scéna odstartovala moje pátrání do událostíí, ke kterým došlo během 9-11. Ke konci roku 2002, když jsem zkoumal něco zcela jiného než 9-11, jsem narazil na materiál Cassiopea a Lauřinu analýzu 9-11, která již v té době začínala dávat dohromady dílky mozaiky a to navíc způsobem, kterým to podle všeho nikdo jiný neudělal. Oba dva jsme se shodli, že úder na Pentagon byl největší trhlinou v oficiální pohádce” a po dalším hledání a experimentování s videem, ohledně různých aspektů 9-11, jsem se rozhodl vytvořit flashovou prezentaci o útoku na Pentagon.

A samozřejmě krátce poté, co bylo video zveřejněno, napsaly Washington Post svůj článek na likvidaci škod”.

Citát na začátku videa pochází z Hitlerova projevu, který byl pronesen dne 10. listopadu 1933 pracovníkům berlínských továreb Siemens:

Boj mezi lidmi a jejich nenávistí mezi sebou, je živena velmi specifickými zainteresovanými stranami. Jedná se o malou, neustále se pohybující mezinárodní kliku, která žene lid proti sobě, která nechce aby žili v míru.”

Myslím že ten citát je docela výstižný.

Veškeré mluvené slovo na zvukovém záznamu má titulky a audio citace očitých svědků jsou autentické” ...

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

myslím si, a nejenom já, že letadlo bylo malé vojenské letadlo, tak jak popisuje očitý svědek na začátku videa...ne žádný 80 tunový Boeing...potom se všechny důkazy a officiální tvrzení rozchází, malý letoun, není velký Boeing, konec příběhu, vláda to tají.

Anonymní řekl(a)...

A tady je ještě odkaz. http://www.brasscheck.com/videos/911/911pentagon.html Kdo bude nadále tvrdit, že to byl Boeing 757 je lama lamovitá. Osobně myslím, že to byla raketa. Proč? Je levnější než malé vojenské letadlo.