12 května 2009

Tyčkovité bytosti a jejich kamarádi


Výběr některých UFO pozorování během měsíce [března]:

© Christine Dickey


Jasná světla a neobvyklý pohyb na obloze, to je jen malá část z celkového obrazu. I na zemi bylo dost neobvyklého pohybu. Porovnejte následující dvě videa, která zachycují něco, co vypadá jako podivné tyčkovité bytosti’




Předchozí záběry nepřímo připomínají některé starší fotografie, o kterých se na internetu hodně diskutuje.




Totožnost první z nich se určuje snadněji, neboť ve své době přitáhla hodně pozornosti. Jeden z bloggerů popsal její pozadí následujícím způsobem:

German Pereira, který byl v době pořízení fotografie absolventem University of Conception a který zhruba rok předtím, než pořídil fotografii kterou vidíte, žil poblíž Santiaga v Chile. Pereira je nadšeným fotografem a fotí téměř na každém kroku. Vlastní digitální fotoaparát Kodak DX6490.

Pereira, povoláním stavební inženýr, měl v pondělí 10. května 2003 volné odpoledne a na kole dojel do oblasti zvané Parque Forstal. Jeho pozornost zaujal policista na koni (Carabinero), kterého vyfotografoval. Ani trochu se nezajímal o UFO.

Na jeho fotce se nachází něco, co vypadá jako malá bytost která přechází přes silnici, zatímco policista na koni jede přes most. Jedná se o fotku, která díky stránkám zabývajícím se paranormálními jevy, oběhla celý svět.
Pereira mluvil s reportéry o své fotografii a neměl žádný důvod fotografii falšovat. Nedožadoval se slávy či finanční odměny, avšak se svou fotografií se podělil s celým světem. Jeho fotografii hodnotím jako „vysoce hodnověrnou.“

Druhá černobílá fotka se ověřuje hůř. O jejím původu, době pořízení nebo autorovi není mnoho známo – musí být přijata tak jak je, přestože se jedná o velice podivnou fotografii. Nicméně všimněte si, že malá tyčkovitá bytost má na nohou malé boty a malé spodní prádlo.

Jako vždy, názor si udělejte sami.

- Mrzačení dobytka (cattle mutilations):

- Podivní tvorové a nové druhy:



Žádné komentáře: