09 ledna 2017

Iluzemi trpící idiot John McCain slibuje válku proti Putinovi a Rusku


Di Massimiliano Greco
Fort Russ
  




Senátoři John McCain a Lindsey Graham navštívili Kyjev, aby podpořili ukrajinský puč, přičemž slíbili, že rok 2017 bude rokem, kdy Amerika srovná účty s Putinem, který bude podle jejich vlastních slov poražen na bitevních polích východní Evropy. “Kdyby Putin vyhrál na Ukrajině, tak by mohl zabrat zbytek světa”, řekl McCain. “Váš boj je naším bojem”, dodal, poukazujíc na pučisty. “Budeme u nás doma usilovat o opatření v tomto ohledu. Je čas, aby tvrdě zaplatili.”

Graham nejdříve prohlásil, že "Rusové budou muset zaplatit vysokou cenu: je čas, aby přestali útočit na ostatní země”, a potom zaujal umírněnou pozici, když pronesl, že “náš boj není bojem proti ruskému lidu, ale proti Putinovi.”


SOTT komentář: Mezitím v Americe...
Seznam zemí, kde po 2. světové válce USA bombardovaly.


McCain pak zopakoval: “Věřím, že zvítězíme. Uděláme všechno, co je v našich silách, abychom zajistili to, co je k vítězství potřeba. Na druhou stranu za úspěchy, kterých jsme dosáhli, nevděčíme našemu vybavení, ale vaší odvaze. Svět se dívá: nesmíme Putinovi dovolit, aby tu uspěl, protože pokud tady uspěje, podaří se mu to i v ostatních zemích.”

McCain nakonec prohlásil, že podle něj Putin opravdu zmanipuloval americké volby a že i toto by měl být důvod jak přitvrdit sankce proti Moskvě, tak zvýšit dodávky zbraní do spřátelených zemí, včetně Ukrajiny.


Co na to říct? Nenávist McCaina a jeho společníků nemá rozumové opodstatnění vzhledem k tomu, že pokud by Putin opravdu zasahoval do amerických voleb, aby zařídil vítězství republikánů, tak by měl McCain jako republikán v souladu s tímto požádat své stranické kolegy o rezignaci, počínaje Trumpem.


SOTT komentář: Je na první pohled jasné, že na tvrzení McCaina není nic rozumného, nemluvě o tom že neexistují vůbec žádné důkazy ohledně ovlivňování voleb ze strany Ruska.
 
Výlevy McCaina, který tak vlastně delegitimizuje Trumpa a kritizuje Obamu pouze za to, že byl ve vztazích s Putinem příliš mírný, znovu demonstrují, že v USA probíhá skutečný střet nikoliv mezi republikány a demokraty, ale mezi realisty a neokonzervatisty. V první skupině najdeme Trumpa a Kisingera, ve druhé pak Sorose, Clintonovou a McCaina.

 

Odkaz na komentovanou verzi článku najdete ZDE.

Žádné komentáře: