18 března 2008

19. březen

19. březen se blíží. Každý z nás může na jeden den vystoupit z toho koloběhu systému, nejít tento den do práce, nic nekupovat, nechat televizi a rádio vypnuté. Uvidíte jaký z toho budete mít pocit, z toho jednoho dne. Je to něco k čemu se každý může přidat. Představte si jaké by to bylo, kdyby to trvalo týden nebo měsíc. Uvidíte jak na to budete pohlížet po jednom dni. Zamyslete se nad tím, jaké by to bylo být součástí světového úsilí zastavit tu svinskou mašinu, aby páni Farmy Zvířat kvičely.

Svět byl naprogramován, aby sloužil zájmu vládnoucí třídy upírů. Jestliže kolektivně vystoupíme z kancelářských kójí a od strojů, potom nebude průmysl který by plnil jejich truhly. Je to tak jednoduché. Naší hlavní zbraní, nás, příčetných, se zdá být internet a naše početní převaha. Pokud nebudou informace proudit a naše početní převaha nebude spolupracovat k zastavení stroje, pak budeme roztrhání jeho rotujícími zuby. Ustupte tedy od toho šílenství a udělejte jedinou možnou věc kterou lze udělat. Spojte se a rozpohybujte naší ohromnou moc vyhladovět stroj. Je v naší moci tento stroj zastavit. Nějdříve jeden den, potom týden, poté měsíc. Je to ve vašich rukou.

Každopádně 19. březen příjde a zase odejde. Mnozí z nás se přidají a pokusí se udělat něco smysluplného. Zeptejte se vašich přátel a rodiny, aby zůstali doma a nic nedělali. A přestože nás zatím nemusí být mnoho, jenom to že něco uděláte vyšle vesmíru signál že tu jsou ti, kterým na tom záleží. A kdo ví, možná příjde odpověď.

(21.5.08: Upřesnění. 19. března 2008 uběhlo 5 let od začátku vylhané války v Iráku. Celá ta myšlenka nejít do práce a nic nekonzumovat je založená na tom, že žijeme v systému, kde masy svou prací podporují psychopatický systém naších vůdců. Mnoho těch co vidí každodenní lži, například ty které vedly k válce v Iráku, si myslí že s tím nelze moc co dělat. Volby nic neřeší, politika je ostatně jenom přetvářka, umělé škaulkování a rozdělování lidí. Možnost něco ovlivnit se smrskla na naši roli konzumenta. Pokud tedy budeme nakupovat jen základní nezbytnosti, dále přestaneme naší prací a energií podporuovat tento současný systém,když lidé přestanou válčit, doktoři přestanou ošetřovat členy elit, prostě když poodstoupíme a řekneme dost, stroj se zastaví. Úmyslem bylo ukázat, že jsme to my kdo rozhoduje a máme vždy možnost volby, tedy pokud se probudí dostatek lidí. Výročí války v Iráku bylo vybráno jako zkouška, aby si lidé zkusili co lze udělat, nebo alespoň uvědomili možnost jiné volby.)



Žádné komentáře: