12 prosince 2008

Zničující mráz pro globální oteplování



Wesley Pruden
Washington Times


Ať někdo přitopí. Tady na zeměkouli je pěkná zima. Dokonce i Al Gore hledá další deku. Zima sotva dorazila do severních šířek a už máme větší zimnici než normálně. Národní úřad pro oceán a atmosféru (National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA) zatím hlásí 63 případů rekordních sněhových srážek ve Spojených státech, a 115 případů rekordně nízkých teplot pro tento měsíc. Jenom 44 říjnů během posledních 114 let bylo studenějších než ten současný.

Polární led se tvoří rychleji než je běžné, a někteří experti nyní přiznávají, že světová teplota nestoupla od roku 1995. Možná jste si všimli, že Al a jeho kamarádíčkové, kterým došla trpělivost se Sluncem, už ani nevarují před globálním oteplováním. Teď je to změna klimatu”. Alem najatí muži marketingu a proroci zkázy, kteří vymysleli ohebnou značku”, se poučili od vesníckého mudrce, který si správně všiml že pokud máte jednu nohu v ohni a tu druhou ve kbelíku ledu, průměrně jste v teple.” Změna klimatu” v průměru obsáhne každou možnost.

Podobá se to vědě, kterou praktikuje D. James Hansen z Goddardova institutu pro výzkum vesmíru v NASA, od kterého pocházi většína voodoo, které Al Gore šířil od doby, kdy se doktor zjevil před stáním Senátu v roce 1988, kde vyprávěl strašidelné příběhy, které Al snědl i s navijákem. Institut Dr. Hansena minulý měsíc oznámil, že řijen byl nejteplejší od začátku záznamů, aby následně řekl hmm, ale nic.” Londýnský Daily Telegraph to nazývá neskutečným trapasem [který] nás nutí pochybovat o teplotních záznamech, které slouží jako podpěra pro celosvětový alarm panující okolo globálního oteplování.”

Institut byl proto donucen učinit ponižující odvolání poté, co dva přední skeptici podvodu globálního oteplování, americký meteorolog Anthony Watts a kanadský počítačový analytik Steve McIntyre, objevili, že zářijové teplotní údaje byly použity i pro říjen.

Měli bychom si povzdechnout, pokrčit rameny a navzdory pochybnostem usoudit v jejich prospěch, že šlo o chybu a ne záměrné vytí na měsíc. Podle vysvětlení mluvčího institutu, došlo ke zkreslení díky výsledkům půjčeným z Ruska, které byly popsány jako o 10 stupňů vyšší než je říjnový normál a protože data pocházela od někoho jiného, měli bychom obviňovat je.

A to je věda které od nás očekává, že jí budeme bezmezně věřit. Chybné údaje (a musíme být velkorysí a neoznačit je za „zfalšované“) dodal Mezivládní panel pro změny klimatu (IPCC, Intergovernmental Panel on Climate Change) který je součástí OSN. Jedná se o nejuváděnější údaje, které neustále ukazují vyšší teploty než jíné datové soubory”. Je možné aby nám OSN lhalo? (prosím žádné hihňání.)

Byla dosažena nová úroveň arogance a naduté domýšlivosti. Se skeptiky podvodu globálního oteplování, dokonce i těmi, kteří mají nezpochybnitelný akademický a z praxe získaný mandát, jednají znalci, kandidáti na prezidenta a ostatní politici, kteří mají dostatek rozumu, nebo by alespoň měli mít, jako s ignorantskými vyvrheli.

Christopher Booker z the Daily Telegraph píše, že to není poprvé kdy byla ostře zpochybněna metodika Dr. Hansena. Pánové Watts a McIntyre, blogeři kteří si všimli říjnového fiaska, jej před dvěma lety donutily stáhnout publikované nálezy o povrchových teplotách ve Spojených státech, aby opravil tvrzení že nejteplejším desetiletím 20. století byla 90. léta. Ve skutečnosti to byla léta 30., tedy doba kdy dnes často pomlouvané sportovní užitkové vozidlo, bylo stále ještě dodávka a Detroit vyráběl ekonomická auta která chtěl každý.

Lidské přesvědčení že jeho věda je schopna přemisťovat hvězdy, upravit oběžnou dráhu planet a přerovnat vesmí,r jej vede prohlašovat směšné věci a prosazovat legrační tvrzení. Prohlašovat směšné věci a prosazovat legrační tvrzení je většinou forma neškodné zábavy, tedy dokud je tvrzení podrobeno důsledné analýze a debatě. Ale vědci, kteří nejistě svírají peníze na výzkum, netolerují opačné argumenty o globálním oteplování, změně klimatu a mrazivém teplu.

V současné době je jasné, že se země během posledního desetiletí ochlazovala, a to bez ohledu na smutek obhájců a na vše co s tím Al může udělat. Sluneční cyklus dosáhl svého maxima, Slunce je klidnější, sluneční skrvrny zmizely a každý kromě Ala vychladnul.

Doknce to tvrdí i OSN. Ředitel panelu OSN pro změnu podnebí připouští, že příroda je silnější než cokoliv co člověk může udělat, a může to trvat další desetiletí, než se člověk vzchopí a oteplování bude pokračovat. Do té doby, ať se vám to líbí nebo ne, příroda vládne vesmíru.


ZDROJ: The killer frost for global warming


Více o změně klimatu:


Podvodníci klimatických změn a politická agenda

Oheň a Led: Den poté

Žádné komentáře: