31 prosince 2016

2016: Rok, ve kterém se globalistická Válka proti realitě začala hroutit



Rob Slane
The Blogmire


Válka proti realitě

Jeden z mých nejoblíbenějších citátů 21. století je tato perla od poradce George W. Bushe a zástupce náčelníka štábu Bílého domu, Karla Rovea:

My jsme nyní impériem a když jednáme, vytváříme naši vlastní realitu. A zatímco vy tuto realitu podrobujete zkoumání – tak říkajíc uvážlivě – my konáme dále, vytváříme další nové reality, které také můžete studovat, a tak to bude pokračovat. My tvoříme historii… a vy, všichni z vás, jste odkázáni jen na zkoumání toho, co my uděláme.”

Když říkám nejoblíbenější, nemyslím tím, že se s ním ztotožňuji. Právě naopak. Líbí se mi proto, že skvěle vystihuje aroganci globalistů a to, čím se posledních pár dekád zabývali. Oni skutečně vytvářeli svoji vlastní realitu a dělali to takovým způsobem, že obyčejní lidé mohou těžko odhalit o co jim jde. A v momentech, kdy se nám daří pochopit jejich kroky, jsou oni už zase dál ve své šílené dialektice a usilovně pracují na další nové realitě.

Přirozeně, tyto reality jsou pouhé lži. Třeba idea, že jistý nevýznamný diktátor byl ve skutečnosti tak mocný a vlastnil celý arzenál neexistujících zbraní, že ohrožoval naši existenci. Nebo třeba, že jiný bezvýznamný diktátor se chystá zavraždit masy nevinných lidí a my s ním musíme něco udělat. Nebo myšlenka, že v manželském svazku nepotřebujete manželku. Že se muži mohou proměnit v ženy. Nebo že wahábisté, kteří pronikli do Sýrie a terorizovali tam posledních pět let místní obyvatelstvo, jsou umírnění’.


Ale problém s lhaním v tak ohromném záběru je, že nakonec se čím dál víc lidí dovtípí, čeho se snažíte dosáhnout. Ne všichni se shodnou na tom, co jsem zmínil výše, a ne všem to dojde ve stejnou chvíli, ale jak vršíte lež za lží, podvod za podvodem, rok za rokem to pomalu ale jistě bude čím dál těžší, a poroste podezření, že něco není v pořádku.

A když k tomu dojde, tak vakuum, které vzniklo mezi těmi, kteří měli říkat pravdu (vláda) a těmi, kteří je měli hlídat (média), bude naplněno jinými. Někteří přijdou zleva, někteří zprava, pokud tyto termíny mají skutečně nějaký význam. Někteří z těch, kdož se pokusí vyplnit tento prostor, budou šarlatáni, připraveni využít situaci k získání pozornosti. Jiní to budou myslet upřímně, s opravdovým zájmem o to, co se děje, a budou se i přes různé společenské strážce pořádku snažit o sdělení pravdy všem, kdo jsou schopni ji slyšet.

A jak elity a zaprodané sdělovací prostředky pokračují ve vytváření jejich vlastních realit, přičemž tábory šarlatánů a skutečných bojovníků za pravdu zaplňují uvolněný prostor, můžeme odpustit člověku z ulice, že se diví, co se to sakra děje. Přišli jsme o naše smysly? Co je pravda a co faleš? Už to nejsem schopen rozlišit!

2016 byl rok, kdy se toto všechno začalo završovat. Byl to rok, kdy se paralelní vesmír vytvořený kabalou globalistů, elitistů a neotrockistů odhalil v nebývalé míře, ve třech významných ohledech, které ho zviditelnily jako ještě nikdy předtím.

První byl samozřejmě Brexit. Nazvěme to Prvním Zazněním Trumpety proti Monstróznímu Seskupení Globálních Elit. Oni prostě nepředpokládali, že by k tomu mohlo dojít. Nepřipravovali se na to, protože se to nemohlo stát. Nebo snad ano?
Druhým Zatroubením byla přirozeně porážka nejzkorumpovanějšího prezidenstkého kandidáta v historii USA. Jestli Brexit byl bouří, tak toto byl hurikán.

A Třetím zatroubením byla nedávná porážka ‘umírněných’ fanatiků ve východním Aleppu – těch, kteří byli vyzbrojeni a financováni kabalou umírněných’ islamistů, včetně tureckého sultána Erdogana a Domu Saudů, a podporováni Spojenými státy, Francií a Velkou Británií s jediným cílem zlikvidovat další suverénní stát.

Trojitý úder na Globální Elity. Samozřejmě, že se jejich členové poučili, jsa docela pokorní, a kultivovaně se vytratili do zapomnění, aby se starali o své rodiny a pečovali o své zahrady. Ne, počkejte, to neudělali, nebo snad ano? No vlastně to, co udělali, bylo mnohonásobné vystupňování úsilí v jejich Válce proti Realitě.

Ta jejich tvrzení, že Brexit byl způsoben zaslepeností, nenávistí a hloupostí, teď vypadají poněkud svérázně. Od těch chvil už jsme se odpoutali a nové reality jsou vytvářeny téměř s každým dnem. Zrovna před pár dny Ben Bradshaw, zřejmě člen parlamentu, prohlásil při vystoupení v dolní komoře, že výsledky referenda byly pravděpodobně způsobeny ruskými hackery. Nikdo se mu nesmál. Chápeš to, ty úzkoprsý, nenávistný Voliči za odtržení? Nevolil jsi tak, jak jsi volil, protože už máš dost toho následníka Sovětského Svazu, Evropské Unie. Volil jsi tak proto, že tě do toho natlačil ruský president.

Samozřejmě když se vrátíme z tohoto prapodivného vesmíru obydleného bytostmi typu pana Bradshawa a jemu podobnými, skutečnost byla taková, že ruský president byl jedním z mála světových politiků, kteří se v britském referendu nijak neangažovali. Zato paní Merkelová ano. Stejně jako ten chlapík, který přišel zpoza Atlantiku, aby nám spílal za hlasování proti elitám, a pak nám vyhrožoval, že nás pošle zpátky na konec řady jako zlobivé školáky. Vzhledem k tomu, že jeho intervence měla spíše opačný efekt, musíme z toho vyvodit, že je také ruským agentem.

A se zvolením Donalda Trumpa v USA, poté co zalapali po dechu a odpočali si s pastelkami a modelínou, zabrali a do jednoho dokázali úplně ztratit příčetnost. Ruský hacker tady, ruský hacker tam, ruští hackeři všude. Ovlivňují naše volby. Je to dokázané. CIA to říká. A protože nám nelhali o nutnosti války (kvůli vymyšleným zbraním hromadného ničení, pozn. překl.), ani o existenci institucionalizovaného mučení zadržených, ani o tom, že by ovlivňovali volby a vlády v jiných zemích již od padesátých let, tak už jen proto jim musíte věřit.

Kromě těch pár z nás, kteří k tomu, čím nás krmí, chtějí trochu faktů a stále čekají na to, čemu se říkávalo ‚důkazy‘. Je to starobylý koncept, to připouštím, ale pořád se některým z nás zamlouvá. Vytvářením dusna a naznačováním to nelze nahradit, a nejspíš by s tím FBI a Úřad státní rozvědky souhlasily, protože obě instituce odmítly potvrdit tvrzení CIA. Mohlo by to být z důvodu, že tito bývalí analytici CIA a bývalý velvyslanec VB v Uzbekistánu, Craig Murray, přesvědčeně trvají na tom, že to byl únik informací zevnitř a ne hack?

Ale tak jako tak, kostky jsou vrženy, nová realita byla stvořena a teď již milióny lidí považují toto obvinění za fakt a tito lidé nějak pozapomněli, že tím nejdůležitějším, co vyplývalo z tohoto úniku informací z Výboru demokratické strany bylo, že se demokraté pokoušeli podkopat volební proces.

A tak jak se blížíme ke konci tohoto nejbouřlivějšího roku, všechno, co ohrožuje projekt globalistů je nyní označováno za ‚falešné zprávy‘ (fake news). Nakračujte opatrně, přátelé. Pochybujte o motivech neotrockistických svrhávačů režimu v Sýrii, o důvěryhodnosti CIA, a můžete být označeni za ruského agenta dříve než řeknete Alexandr Solženicyn.

Nejsměšnější příkladem ‚odhalení falešných zpráv‘ se ukázala být samotná první zmínka o ‚falešných zprávách‘. V listopadu otiskly Washington Times článek, který odkazoval na skupinu ‚anonymních expertů‘ vystupujících pod jménem PropOrNot (Propaganda or not, pozn. překl.), kteří sepsali seznam 200 zdrojů, které „rozšiřují ruskou propagandu“. Čtení jejich seznamu je docela zábavné cvičení, obzvlášť když se v něm objevili (pozor na míněnou ironii) bývalí agenti KGB jako dřívější kongresman Ron Paul, katolický libertarián Lew Rockwell, bývalý finanční poradce pro ekonomiku v administrativě Ronalda Reagana Paul Craig Roberts, ve stejné vládě působivší ředitel Úřadu pro řízení a rozpočet David Stockman, a jeden z mála posledních opravdových novinářů Robert Parry.

Čtu si příspěvky těchto lidí pravidelně. Moc se mi líbí co píší, ačkoliv nemusím souhlasit se vším co říkají. Jsou to disidenti. Zpochybňují záležitosti, u kterých si globalisté nepřejí, aby o nich bylo pochybováno, a předkládají pohled na věci, které se globalistická mediální síť snaží zakrýt. Jsem velice vděčný za jejich weby. Přesto bychom je podle mainstreamových médií neměli číst. Jsou nebezpečné. Jsou falešné. Bla bla bla.

A jak se blíží závěr roku 2016, v jednom ohledu mám docela strach. Globalistické Elity utrpěly trojnásobný šok a stouplo jim to do hlavy. Jsou rozhněvané a nebudou to chtít tak nechat. Právě teď se pokoušejí zrealizovat nějakou formu převratu proti Donaldu Trumpovi a uplatňují veškeré možné triky ze své Alinským inspirované knihy o vytváření nových realit. Za žádnou cenu si nehodlají dát novoroční předsevzetí, že opustí jejich drobný projekt na ovládnutí světa – naopak, vystupňují svojí rétoriku na zesilovači ‚falešných zpráv‘ až na uši trhající úroveň. V roce 2017 očekávejte zvýšené volání po cenzuře. Očekávejte přesvědčování elit a médií, abyste přijali jejich verzi reality a souhlasili s umlčováním nesouhlasných projevů. Vše ve vašem zájmu a pro vaši bezpečnost, pochopitelně.

 
Odkaz na původní článek: 2016 - The year the globalist War on Reality began to crumble

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

To skore, které autor vidí jako prohru globalistů 3:0 je ve skutečnosti 1a1/2 ku 1a1/2. Skutečnou a kompletní prohrou je Aleppo, ale tam prohrála americká elita, se kterou právě v té chvíli globalisté definitivně skončili. Vítězství Trumpa je dvojnásobné v tom smyslu, že se zdá, že v jeho osobě globalisté prohráli. Globalisté nejsou hlupáci. Je to velmi inteligentní banksterská hydra, která zavčas opustila linii Clinton a postavili svého kandidáta. Vítězství Trumpa není překvapením, protože za ním stála jejich síla - nebuďme naivní přátelé!! Vítězství Trumpa je návratem do remízového postavení s mírnou výhodou na straně Trumpa díky popsanému informačnímu zmatení antiglobalistické veřejnosti.
Pokud jde o Brexit, tady je to půl na půl, globalisté s tím nepočítali, ale jsou připraveni zvládnout alternativní cestu vývoje. Stejně jako u Trumpa platí - budoucnost ukáže,cesty jsou otevřené. Jen Allepo je definitivní smrt jednoho chapadla velké hydry.