14 ledna 2009

Jatka v Gaze – návrat nacistického Německa

Joe Quinn

SOTT.net



Již mnoho bylo napsáno o osm dní trvajícím masakru Palestinců, který v současné době probíhá v Gaze. Co víc může být řečeno když je jasné, že záměrem izraelské vlády je ignorovat veškeré petice, jak ty rozpolcené tak i jednoznačné, aby zastavila své plošné vraždění.


Doposud je nejméně 450 mrtvých (jiné zprávy udávají až 500), mnozí z nich jsou civilisté, ženy, děti, staří a mladí, zbytek policisté nebo členové Hamasu. Alespoň 2000 lidí bylo zraněno, mnozí z natolik těžce, že nepřežijí nebo nebudou ošetřeni v blokádou ochromených nemocnicích Gazy. Jednoduše řečeno: během posledních osmi dní stát Izrael zavraždil zhruba 500 nevinných Palestinců a těžce zranil 2000, zatímco představitelé hlavních světových demokracií sedí a téměř nic neříkají. Nenechte se zmást reportážemi hromadných sdělovacích prostředků, každý Palestinec, který zemřel nebo byl zraněn v důsledku izraelského bombardování Gazy, je nevinný. Když se lidé, kterým bylo uloupeno jejich území, jejich živobytí a domovy, kteří jsou okupováni, opakovaně vražděni a pravidelně hladověni, rozhodnou vzdorovat a bránit se, nejsou vinni z ničeho, než že se postavili za svá lidská práva a práva vyplývající z mezinárodního práva.


Izraelští vládní ministři a jejich poskokové v médiích mlží o této jasné pravdě. Bezhlavé zabíjení v Gaze se snaží prezentovat mnohem neurčitějším způsobem. Často se odkazuje na „násilí“ v Gaze a daň kterou si žádá. Zvažte tento titulek ze CNN a shrnutí prvního dne náletů:


Obama a Rice diskutovali o útoku na Gazu

CNN byla informována dvěma sekretáři, že zvolený prezident Barack Obama v sobotu rozmlouval s ministryní zahraničí Condoleezzou Rice o násilí v Gaze, ve kterém zemřelo až 225 lidí


Vidíte? Za smrt Palestinců může „násilí v Gaze, ne politika izraelské vlády a její vojenská letadla.

Zpráva Reuters ze stejného dne alespoň v nadpisu zmínila „Izrael“ a „smrt“:


Po izraelském náletu na Gazu zůstalo množství mrtvých


229 lidí, které Izrael zabil, bylo přesto z jakéhosi důvodu přetlumočeno na „množství“. Bylo třeba přečíst celý článek abyste zjistili, že „množství“ v mluvě Reuters ve skutečnosti znamená „stovky“.


GAZA (Reuters) – Izraelská vojenská letadla v sobotu decimovala Hamasem řízené pásmo Gazy, kdy během jednoho z nejkrvavějších dnů pro Palestince během posledních 60 let probíhajícího konfliktu s židovským státem zabila alespoň 229 lidí.


Fakt, že Palestinci jsou vražděni hlava nehlava, se nemusí průměrnému obyvateli Západu v kontextu současného žalostného stavu našeho světa zdát důležitý. Vždyť během posledních dvou týdnů byly rebely z Demokratické republiky Kongo zabity tisíce Uganďanů (jako jeden příklad zabíjení které probíhá po celém světě). Je utrpení Uganďanů v očích průměrného obyvatele Západu méně závažnější než utrpení Palestinců? Ano a ne. Z humanitárního hlediska není méně závažnější, ale z politického a sociologického pohledu jsou zločiny proti lidskosti v Gaze důležitější. Ve vašem případě, jako člen demokracie prvního světa, se po vás ze strany politiků a hromadných médii chce abyste uvěřili, že Izrael a jeho armády jsou ospravedlněné ve svém jednání a co víc, zatímco shazují jednotunové bomby na domy Palestinců, Izrael je podle nedávných slov které pronesl George Bush i nadále „vzorem pro ostatní národy“ a další demokratické země. Není po vás žádáno abyste nevěřili, že rebelové DRC nejsou nic jiného než vraždící psychopati (i když tajně podporovaní západními vládami). V sázce je tedy (mimo životů nevinných Palestinců) vaše svědomí, spolu s vaší schopností rozpoznat očividné lži které slyšíte a čtete. Navíc je možná v sázce poslední možnost pochopit skutečnou povahu západních demokratických vlád.


Již jsem zmiňoval že většina toho co se dá říct (na alternativních zpravodajských stránkích jako Sott.net) o Izraeli, který válcuje Gazu včetně obyvatel, již bylo řečeno. Většina vědomostí potřebných k rozeznání reality v Gaze je k dispozici v článcích pod tímto – většina, ale ne vše. Zůstává jeden detail, který zatím (dle mého vědomí) nebyl odhalen, ale který je kritický pokud chceme porozumět skutečné prolhanosti státu Izrael.


Izraelská vláda tvrdí že Hamas nedávno porušil klid zbraní a začal odpalovat rakety do Izraele, a že útok izraelských letadel na Gazu má zastavit odpalovaní raket Hamasu.


Ve skutečnosti to byl Izrael kdo 4. listopadu 2008 porušil pět měsíců tvrající klid zbraní s Hamasem tím, že v Gaze zavraždil šest členů Hamasu. Prosím všimněte si data které bylo vybráno (den voleb v USA). Jak nedávno psaly noviny Haaretz, útok na Gazu byl planován šest měsíců dopředu. Izraelská vláda dále křiklavě porušila podmínky dohody, kterou v listopadu 2005 podesala a podle které mělo Gazu na konci roku 2006 denně opouštět 400 nákladních vozů palestinských vývozů. Gazu žádné zboží neopustilo a životně důležité zdravotní a potravinové zásobování bylo během posledních 4 let pravidelně přerušováno, což mělo za následek podvyživení většiny 1.5 milionové populace Gazy.


Izrael tvrdí že podomácku vyrobené a cukrem poháněné rakety, které nejistě směřují z Gazy do přilehlých oblastí izraelských měst a které většinou neškodně dopadají daleko od svých cílů, jsou jeho causus belli. Tyto rakety jsou očividně primitivní a každému Palestinci musí být jasné, že jako zbraň proti izraelské okupaci Palestiny jsou nepoužitelné. A co víc každý Palestinec si musí být vědom, že nejjistější způsob jak se postarat aby oni, nebo další členové jejich rodiny. byli roztrháni na kusy izraelskou řízenou střelou, je pokračovat v odpalování impotentních raket do Izraele. SKUTEČNÁ hodnota těchto raket je proto jako opodstatnění pro izraelskou vládu, aby pokračovala s masakrováním a týráním palestinského lidu obecně.


Logickým závěrem tudíž je, že to není Hamas kdo odpaluje rakety z Gazy do Izraele, ale sám stát Izrael. Vysoce postavený vůdce Hamasu to v řijnu sám řekl:


Hamas viní ‚izraelské kolaboranty‘ z odpalování raket

Albawaba.com

12 říjen 2008


V úterý vůdciHamasu v pásmu Gazy ostře vystoupili proti střelcům označených za izraelské kolaboranty, kteří z palestinského území odpalují rakety na Izrael a porušují tím sedm týdnů trvající klid. Dr. Mahmud Zahar, vysoce postavený vůdce hnutí Hamas řekl: „Co se týče odpalování raket, myslím že ti kteří jsou zodpovědní kolaborují s Izraelem, protože mezi všemi palestinskými skupinami je trvdá dohoda respektovat příměří,“


Raketa odpálená v pondělí z pásma Gazy, která nezpůsobila žádné zranění ani škody, dopadla na prázdné pole na okraji města v jižním Izraeli Sderot.


Podle AFP Zahar sdělil rádiu v Gaze, že skupina která odpálila raketu je „napojena na Izrael, kterému postkytuje záminku pokračovat v nátlaku na palestinský lid.“


Izrael po posledním incidentu, ke kterému došlo v úterý, uzavřel přechod Nahl Oz, přes který proudí do pásma Gazy palivo, včetně s průjezdem Sufa kterým procházejí dodávky potravin pro tuto zbídačenou a uzravřenou oblast. Člen parlamentu Jamal Al-Khudari, předseda výboru proti okupaci, odsoudil úterní izraelské rozhodnutí přechod uzavřít a dodal, že hospodářské přechody v Gaze jsou již tak paralyzované navzdoru trvajícímu klidu.


V červnu 2008 se palestinský premiér Ismaíl Haníja během projevu přiznal, že neví kdo z Gazy odpaluje rakety a apeloval aby „frakce“dodržovaly klid zbraní


To že agenti státu Izrale stojí za většinou, ne-li všemi, „raketami Hamasu“ je racionální závěr, který je podporován dlouhodobou zálibou izraelské vlády vytvářet muslimský terorismus.


Například:


Jemen zadržel buňku napojenou na Izrael

BBC News

7. řijen 2008


Jemenský prezident Ali Abdullah Saleh prohlásil, že bezpečnostní složky zadržely skupinu údajných islámských bojovníků napojených na izraelské zpravodajské služby.


Pan Saleh neřekl jaké odhalené důkazy ukazovaly na napojení skupiny na Izrael, který je jemenským regionálním nepřítelem.


Podle vládních zdrojů bylo zatčení spojeno s útokem na americkou ambasádu, ke kterému došlo z minulém měsíci v Sanaa a během kterého zahynulo alespoň 18 lidí.


Izraelské ministerstvo zahraničí obvinění označilo za „zcela nesmyslné“.


Před shromážděním na univerzitě al-Mukalla v provincii Hadramawt pan Saleh uvedl: „byla zatčena teroristická buňka, jejíž členové budou předáni soudům z obvinění na napojení na izraelské zpravodajské služby.“


A dále z novin Yemen Observer:


Prezident Saleh v pondělí oznámil, že jemenské bezpečnostní složky chytily izraelskou špionážní skupinu tvořenou Araby různých národností. Oznámení bylo učiněno na univerzitě Hadhramout během projevu před členy vlády, členy rady Shura, místních představitelů, vědců a vojenských a bezpečnostních velitelů.


Podle prezidenta budou obvinění špioni brzo po ukončení vyšetřování postaveni před veřejný soud.


Zdroje z Národně-politických bezpečnostních skupin prozradily, že skupinu tvořilo 40 lidí různých arabských národností, kteří prováděli špionáž pro Mossad, izraelskou mezinárodní zpravodajskou agenturu. Členové špionážní skupiny odůvodnili svůj pobyt v Jemenu podnikáním, turismem a dokonce kázáním v mešitě. Saleh řekl že podezřelí špioni jsou teroristickou buňkou, která využívá Islám k dosažení svých cílů.


Nebo článek v Sydney Morning Herald v roce 2002:


Palestinci zatkli al Kajda ‚pozéry

8 prosinec 2002


Vysoce postavený činitel včera uvedl, že palestinské bezpečnostní složky zadržely skupinu Palestinců, kteří kolaborovali s Izraelem a vydávali se za agenty teroristické sítě Osámy bin Ládina al Kajda.


Zateční přišlo dva dny poté, co izraelský premiér Ariel Saron prohlásil, že v Gaze a Libanonu operují bojovníci al Kajdy.


Vysoce postavený činitel pod podmínkou utajení řekl, že „Palestinská samospráva zatkla skupinu kolaborantů, kteří se přiznali že pracovali pro Izrael a vydávali se za agenty al Kajdy na palestinském území.“


Řekl že údajní agenti se snažili „zdiskreditovat palestinský lid, ospravedlnit každý zločin Izraele a poskytnout důvod k uskutečnění nové (vojenské) agrese v pásmu Gazy.“


Nebo tyto:


Libanonská armáda zadržela ‚teroristickou skupinu‘ izraelského Mossadu

14. červen 2006


Bejrut – Libanonská armáda prohlásila, že zadržela členy teroristické sítě, kteří údajně pracovali pro izraelský Mossad, včetně přiznání podezřelých k účasti na atentátech Hizballáhu a palestinských představitelů.


Armáda minulou sobotu oznámila, že zadržela Mahmouda Rafeha, 59 letého libanonského policistu ve výslužbě, kvůli bombovému výbuchu auta, který zabil vysoce postaveného člena Islámského džihádu Mahmouda Majzoubiho a jeho bratra před jejich domem v jižním městě Sidon. V prohlášení stálo že Rafeh „byl napojen na izraelské služby.“



Armáda v útery informovala, že se Rafeh (v levo) přiznal k účasti na vraždě bratrů Majzoubů včetně dalších operací ... mezi které patří bombový útok, který zabil dva představitele Hizballáhu, Ali Hassana Dibiho v roce 1999 a Ali Saleba v roce 2003, a v roce 2002 zabití Jihada Jibrila syna Ahmeda Jibrila, vůdce radikální Lidové fronty pro osvobození Palestiny – Hlavní velení (PFLP-GC), která sídlí v Sýrii a se základnami v Libanonu.


V prohlášení stálo že Rafeh byl součástí „teroristické sítě, která pracovala pro izraelský Mossad,“ a jejich členové „prošli tréninkovým výcvikem v Izraeli i mimo Izrael.“


Dále v něm stálo, že vyšetřovatelé objevili v úkrytech vůdců skupiny izraelské počítače, fotoaparáty, munici, vojenské uniformy a padělané průkazy totožnosti (vyfocené níže).


Na konci bylo uvedeno že probíhá vyšetřování pro zatčení dalších agentů.


Noviny Safir uvedly že v současné době probíhá pátrání po pododném pachateli, který byl identifikován jako Hussein Khattah, palestinský představitel PFLP-GC. Libanonská politicie spolu s bezpečnostními složkami PFLP-GC se domnívají, že se podílel na Jibrilově vraždě, ale následně byl zproštěn viny.


Noviny An Nahar psaly že Rafeh pracoval pro Mossad od roku 1994. Podle novin našla armáda v jeho domě padělané libanonské dokumenty, které byly využity agentkami Mossadu pro vstup do země a které se vydávaly za manželky vůdců skupiny.


V novinách bylo dále uvádeno, že se Izraelští agenti sdržovali v bytě který Rafeh pronajímal v Sidonu, poblíž sídla bratrů Majzoubů, aby mohli sledovat jejich pohyb.


Podle An Nahar bylo šest členů již zatčeno a věří se že další dva uprchli do Izraele.


Prezident Emile Lahoud pochválil libanonské složky za odhalení teroristické sítě a řekl: „solidarita je skutečnou silou která může vzdorovat proti Izraeli a předejít náboženským konfliktům,“ stálo ve zprávě jeho kanceláře.


Zástupce vůdce Hizballáhu Šejk Naim Qassem označil zatčení a přiznání za „vzkaz“ všem Libanoncům, že jejich země není imunní vůči „přímému vlivu Izraele“ navzdory izraelskému stáhnutí z jížního Libanonu v roce 2000.


Qassem v v úterý v televizi HizballáhuAl Manar řekl, že „Izrael stále nahlíží na Libanon jako na území, kde se snaží dosáhnout svých politických a budoucích získů.“


V Libanonu bylo v minulosti z podezření ze špionáže pro Izrael zadrženo mnoho lidí. V roce 2004 byla tuniská žena palestinského původu. spolu se čtyřmi komplici. obviněna z Izraelem řízeném spiknutí spáchat atentát na vůdce Hizballáhu Sayyeda Hassana Nasralláha.


Pochvala libanonké armádě


Místní politický pozorovatel Ahmad Yasseen řekl Ya Libnanu: „fakt že libanonská armáda zadržela skupinu teroristů Mossadu je důkazem, že by měla být jediným orgánem zodpovědým za bezpečnost Libanonu.“


Yasseen dodal: „Je načase aby libanonské a palestinské ozbrojené milice začaly věřit libanonské armádě, místo aby jednaly jako ‚stát ve státě‘, což destabilizuje celou zemi.


Yasseen jako komentář k prohlášením od Lahouda a Hizballáhu řekl Ya Libnanu: „obě strany měly děkovat armádě místo a ne se snažit ospravedlnit existenci skupin odporu.“


©Neznámý

Libanonská armáda uvolnila foto zadržených dokumentů a vybavení patřící Mossadu


Arafat: Izrael je zodpovědný za sebevražedné útoky

25 srpen 1995

Jerusalem Post


Složitý izraelsko-palestinský vztah zrodil další nechutný mýtus, který začal tak jak podobné mýty vznikají: se lží tak neslýchanou, že ji lze pouze považovat za směšnou. Nyní hrozí že se lež promění v běžně přijímaný fakt.


Krátce po masakru v Beit Lid, během kterého zabili dva sebevražední atentátníci Islámského džihádu 21 izraelských vojáků, prohlásil šéf palestinské samosprávy Jásir Arafat před skupinou hodnostářů na návštěvě, že pravicoví Izraelci kolaborovali s vrahy. Řekl že jinak není možné aby vrazi byli schopni projít přes několik vojenských kontrolních stanovišť aniž by byli zastaveni.


Význam jeho slov je šokující: Arafat naznačoval že by se Izraelci mohli spoluúčastnit na hromadné vraždě izraelských vojáků. Prohlášoval že izraelští spiklenci měli takovou moc, že mohli řídit vojenské jednotky po celé délce trasy kterou vrazi urazili.z Gazy do Beit Lidu


Návštěvnící kteří příběh slyšeli a kterým bylo jasné že pododnou zprávu lze chápat pouze jako slova blázna, raději nic neříkali.


Protože se jedná o zastánce mírového procesu, domnívali se že nahlášení události by zostudilo Arafata a narušilo jeho hodnověrnost. Avšak alespoň jeden posluchač odhalil jeho slova, která se dostala na veřejnost. Arafat k překvapení mnohých opakoval svá slova před zahraničními návštěvníky a i před Izraelci na návštěvě.


V úterý, den po bombovém útoku na autobus v Jeruzalémě, se Arafat rozhodl vyjít se svým „odhalením“ na veřejnost. Arafat v Gaze prohlásil, že nejenže probíhá, dle jeho slov, spolupráce mezi „izraelskými a palestinskými extrémisty“, ale dokonce že vlastní dokumenty které vše dokazují.


Jeden z Arafatových poručíků, generální tajemník palestinské samosprávy Tayeb Raheem, odhalil podrobnosti: řekl že v izraelské armádě, včetně dalších bezpečnostních složek, existují tajné organizace, stejně jako u francouzské OAS během alžírské války za nezávislost. Dále uvedel že tyto skupiny a islámští fanatici mají stejný cíl: zastavení Dohody z Osla, k tomu dodal že OOP vlastní dokumenty které jeho tvrzení potvrzují.


Portréty palestinského odporu

Electronic Intifada

Rima Marriman

8 červen 2006


Palestinský odpor proti okupaci má mnoho tvarů a forem, některé z nich zahrnují ozbrojený odpor který provozují organizované skupiny zaštítěné různými ideologiemi. Tyto skupiny jsou tvořeny sotva vycvičenými muži, kteří dájí dohromady své hubené a nesofistikované zdroje, aby se postavili jednomu z nejlépe vycvičených a nejlépe vyzbrojených vojenských celků na světě: izraelským okupačním silám. Ze 76 izraelských vojáků, kteří zemřeli v roce 2005, bylo pouze šest zabito v důsledku palestinských útoků. Zbytek zemřel kvůli nemoci nebo nehodě. Třicet z nich spáchalo sebevraždu.


Nepřekvapivě, nevyváženost zdrojů mezi těmito stranami konfliktu znamená, že Izraelci pravidelně zabíjejí jednoho mládého palestinského mučedníka za druhým. Nicméně většinu palestinských úmrtí tvoří civilisté (a děti), kteří se v průběhu bežného dne jednoduše stanou obětí izraelského pozemního nebo leteckého útoku, náhodné izraelské palby nebo izraelských razií.


Izraelská nadvláda a zákopové pozice na Západním břehu a v Gaze, neustálé pokusy vymýtit za každou cenu palestinský odpor proti okupaci, se převážně opírá o informace shromážděné Shabakem, úřadem pro vnitřní obecnou bezpečnostnost Izraele, který má 5000 pracovníků a jehož motto je „obránce kterého není vidět“.


S dobře vycvičených kádry, arabštinu ovládajícími izraelskými agenty, které fyzicky nelze rozeznat od palestinského obyvatelstva, není pro Shabak žádný problém získat informace o lidech, jejichž každý krok je regulován stovkami kontrolních stanovišť, s úplnou izraelskou kontrolou jejich hranic. Tito zvědové využívají přirozené arabské pohostinosti a přátelství. Palestinci jim říkají „musta´ribeen“, „ti kteří vypadají jako Arabové“. Palestince nepřekvapuje, když k nim někdo přistoupí a řekne jim: dostal jsem vás!


Palestinská policie v Betlémě střílela na tajnou jednotku IOS

Ha´aretz

30/11/2005


Palestinští policisté začali během včerejší akce v Betlémě střílet na tajnou jednotku Izraelských obranných sil. Během incidentu nebyl žádný z vojáku zraněn a IOS prohlásila že jejich vyšetřování zjistilo, že žádný z policistů nebyl zraněn. Nicméně Palestinci tvrdili, že jeden z policistů byl zraněn. Podle neúplného vyšetřování armády bylo zjištěno, že palestinská policie neměla žádné informace o armádní akci. Tudíž poté co vojáci maskováni jako Arabové přišli, aby zatkli hledaného muže poblíž radnice, si je policisté spletli s členy ozbrojeného palestinského gangu.


Zmatek v PA: kdo odpálil Kássam?

Ynet

27/11/2006


Mezi Palestinskou samosprávou panoval obecný zmatek poté, co byla z pásma Gazy do západní Negevu odpálena raketa Kássam. Jedna z buněk Brigády mučedníků Al-Aksá, obzrojenná část Fatahu, se k odpálení přihlásila.


Nicméně Abu Ahmad, který je v severním pásmu Gazy jedním z vysoce postavených činovníků jedné skupiny, řekl, že nemá žádné informace o tom, že by útok provedli jeho lidé.


Abu Ahmad řekl: „v současné době respektujeme příměří, ale nevzdáváme se našeho práva reagovat na izraelské přestupky,“


Izraelští agenti obviněni z budování falešné buňky al Kajdy

Sophie Claudet v Gaza City

AFP

9 prosinec 2002


Vysoce postavený člen palestinských bezpečnostních složek tvrdí, že jeho složky narazily na izralské spiknutí vytvořit v Gaze falešnou buńku al Kajdy, obvinění které Izrael odmítá jako absurdní. Ředitel preventivní bezpečnosti v Gaze Rashid Abu Shbak řekl, že se izraelští agenti vydávali za operativce al Kajdy, kteří v pásmu Gazy verbovali Palestince. Pan Abu Shbak řekl, „Během posledních devíti měsíců jsme vyšetřovali osm [podobných] případů”.


Jeho tvrzení přišlo poté, co izraelský premiér Ariel Šaron řekl, že bojovníci al Kajdy operují v pásmu Gazy a Libanonu, což zvedlo obavy z možného zesílení izraelské vojenské okupace.


Kolik důkazů je třeba předtím než přijmeme fakt, že existence Izraele v jeho současné podobě je založena na „hrozbě vůči jeho existenci“ ze strany jeho arabských sousedů a že izraelská vláda udělá vše co je třeba, aby udržela tuto zhrozbu? Kolikrát bude dovoleno aby izraelská vláda zamítla jako „absurdní“ opakovaná obvinění a důkazy, že ona stojí za většinou případů hlavního „muslimského terorismu“ proti kterému koná s takovým nadšením?


Izraelské vojenské letectvo nyní bombarduje palestinské domovy civilistů, univerzity a mešity.


Práce Bushova „vzoru pro ostatní národy“ - pět palestinských sester, brutálně zavražděných izraelskými silami v době kdy spaly


Používá ohromné bomby GBU-39 určené k proniknutí pod zem, které byly nedávno pořízené od a s požehnáním americké vlády. Střílí rakety na auta s civilisty a záběry publikuje na Youtube kde tvrdí, že auta byla užívána pro přesun raket. Izrael před dvěma dny zavraždil pět malých holčiček, sestry ve věku od 4 do 17 let, zatímco spaly ve svých postelích. Dokonce i palestinští osli a povozy s dětmi jsou dobrým cílem pro Jehovovi úderné jednotky. Včera utrhla palestinskému dítěti hlavu „naprosto přesná“ izraelská raketa a její dva bratry roztrhala, všichni si hráli na ulici. Izraelská armáda na vás, západní publikum, naléhá, abyste nejenom schvalovali tato zvěrstva, ale abyste přijali že se vše děje kvůli vám.


Před zhruba šedesáti lety probíhaly scény podobné té v Gaze v Německu a Polsku, kdy nacistická vláda nutila obyvatele Západu, aby vše přijali jako nezbytné a opodstatněné. Mnozí lidé to následně přijali a přehlíželi nacistická zvěrstva , mnozí další se obraceli zády.


Válka nacistů proti polským teroristům" v roce 1942

Válka Izraele proti palestinským „teroristům" v roce 2009


Asi jste znuděni tím že je vám opakovaně připomínáno že ti, kteří se nepoučí z historii jsou odsouzeni ji opakovat, nebo že historie se skutečně opakuje. Ale měli byste si zapamatovat že historie se opakuje pouze tehdy, když lidé nic nedělají a naivně si myslí že tentokrát bude vše jinak. Nacisté během dvanáct let dlouhého období od r. 1933 do r. 1945 zmasakrovali miliony lidí. Druhá světová válka (která si vyžádala životy 65 milionu lidí) byla odstartována brutálním činem, který se velmi podobá tomu co Izrael nyní provádí v Palestině. Ideologičtí následovníci bankéřů, politických vůdců, vojáků a světových geopolitických stratégů kteří financovali, usilovali a vydělali na poslední „velké“ válce dnes sedí v Tel Avivu, Washingtonu a Londýně a znovu mají choutky na hromadné vraždění a chaos.


Proto nedovolme aby se historie opět opakovala tím, že dovolíme aby viditelně psychopatická morálka našich politických vůdců byla vydávána za „svobodu a demokracii“ nebo „spravedlivý boj“ proti nějakému umělému nepříteli. Vzdorujme, i když třeba jen naším kolektivním vědomím, donebevolajícím zločinům proti lidskosti a masakrování nevinných, které probíhá v Gaze. A pamatujme si klíčovou otázku a křivdu, kterou je třeba vyřešit předtím, než se může vůbec začít uvažovat o právu Izraele na jeho existenci:



Zdroj: The Butchering Of Gaza - Nazi Germany Revisited

Žádné komentáře: