28 ledna 2009

Připomenutí: Návnada na naší porážku jménem Barack Obama

Joe Quinn

Signs of the Times
1. srpen 2007


Roztomilý, kouzelný, neškodně vypadající liberál Barack Obama. Ten pravý chlapík který dá Ameriku do pořádku! Pokud vyhraje’ primární volby (selekci) a po nich následující prezidentské volby (selekci), potom zastaví bezmyšlenkovité zabíjení nevinných civilistů pro zisk, které definuje válku proti teroru” a Američané již nidky více nemusí být vyřušeni ze své mysl ničící samolibosti pokaždé, když slyší o malých hnědých dětech, kterým udatní američtí pubertáci s kulometem ráže .50 ustřelují hlavy. Vždyť přece zprávy z Vietnamu nebo masakru My Lai šlo usměrnit, aby v médiích bylo vše úspěšně prezentováno jako americká tragédie”, ale situace s Irákem se vymyká kontrole! Vždyť tamní’ tvrdá realita má zůstat daleko’ a neprosakovat do pečlivě manipulovaných americký novin a tím pádem do křehké mysli průměrného Američana.

Takže Obama vše napraví, ano? Zastaví republikánský rozklad! Nebo mi něco uteklo?

Správně, uhodli jste, něco mi uteklo.

Obama: kvůli teroru bych napadl Pákistán

UK Times online 1 srpen 2007

Demokratický kandidát na prezidenta Spojených států Barack Obama se včera pokoušel vyvrátit tvrzení, že není dostatečně důsledný v oblasti národní bezpečnosti, když slíbil že může vyslat do Pákistánu vojáky, kteří budou pronásledovat teroristy – i bez svolení tamní vlády.

[Zapamatujte si část i bez svolení tamní vlády”]

Stojící před vlajkou Spojených států p. Obama řekl: „V těch horách se skrývají teroristi kteří zavraždili 3000 Američanů. Plánují další útok... Pokud budeme mít zpravodajské informace opodstatňující akci proti vysoce postaveným teroristům a pokud prezident Mušaraf nebude nic dělat, my budeme jednat.“

Víte problém spočívá v tom, že Obama moc dobře ví, že být ‚liberální‘ už nestačí a vlastně ani nestačilo. Liberálové jednoduše nejsou ‚prezidentský‘ materiál a i Obama, muslimský „syn keňského pastevce koz“ (a nebo ne) moc dobře ví, že pokud se chcete stát prezidentem Spojených států amerických, je nutné si pokud možno umazat ruce krví nevinných lidí – obzvlášť pokud se jedná o pákistánské Muslimy.

Může být že se většina běžných Američanů začíná stavět proti válce v Iráku a začíná jim docházet, že nechat Bushe poslat jejich agresivní pubertální syny, plné hormonů hovězího masa, kteří si myslí že život je počítačová střílečka, aby osvobozovali nejstarší kulturu světa možná asi nebylo to pravé ořechové, ale Obama ví něco co americký lid neví: na myšlení a požadavcích Američanů nezáleží a nikdy nezáleželo. Američané jsou ve skutečnosti jaksi bezvýznamní, obzvlášť pokud se snažíte dostat do Bílého domu.

Zapomeňte na plebs, nejjistější způsob jak se dostat do nejvyššího křesla v Oval Office je opakovat, doslova, co neokonzervativci a jejich sionističtí pánové diktují, protože oni dnes určují detaily americké zahraniční politiky a rozhodují, zda nějaký suverénní stát potřebuje ‚vysvobodit‘, nebo zda bude efektivnější rychlá klystírová léčba bombardováním, která lépe vyhladí pohromu v podobě několika vousatých džihádistů, kteří nicméně ohrožují životy svobodu milujících lidí celého světa a kteří „11. září napadli Ameriku.“

Přesně to Obama včera udělal, tedy prohlásil to samé co hlavní neokonzervativec Bill Kristol před dvěma týdny:

Neokonzervativec Bill Kristol očekává že Bush zaútočí na Pákistán

RawStory 12. červenec 2007

Moderátor stanice Fox poté citoval novou zprávu ve které se uvádí že „al Kajda ... jak se zdá prchá z Iráku do Pákistánu“ a zeptal se „byla tato zpráva publikována záměrně, abychom nyní měli právo ... došlápnout si na Páskistán?“

Kristol reagoval, „Domnívám se že prezident bude muset během příštích několika týdnů nebo měsíců použít vojenskou sílu. ... Bush musí narušit jejich útočiště.“

Kristol pokračoval: „Upřímně řečeno si myslím že Mušarafovi ani nic neřekneme. Uděláme co bude v západním Pákistánu třeba a ať si Mušaraf klidně stěžuje: ‚oni mi nic neřekli‘“.

A co přesně se Kristol spolu s Obamou domnívají že je třeba, aby v západním Pákistánu udělali? Podle Setha Jonese, specialisty RAND institutu pro oblast jižní Asie, by podobný útok „vedl k ohromným nepokojům jak v Pákistánu, tak napříč celým arabským světem a rozhodně by to vyústilo v ohromné povstání proti americkým silám.

Pokud je vám libo klidně mě označte za hnidopicha(ale hlavně ne za „syna keňského pastevce koz“), ale není to podivná náhoda, že Obama co se týče Pákistánu vyjádřil úplně stejný postup jako „Bushův poradce“ a architekt iráckého krveprolití, který Bill Kristol učinil před více než dvěma týdny, a dále že tento postup slouží záměrům jistého nezákonného státečku na Blízkém východě, kterému má posloužit jako záminka vymazat své arabské sousedy z mapy? Co nám to říká o tom, kde se v USA nachází skutečná moc?

Jsou tu tací kteří se domnívají, že většina amerických politiků je siokonzervativci a jejich různorodými izraelským lobistickým skupinám zcela svázána, protože každý z nich byl kdysi vyfocen ‚in flagrante‘ buď s ‚washingtonskou madam‘ nebo při něčem podobném případu republikásnkého kongresmana Marka Foley. K jejich názoru se příkláním ne proto že jsem cynik, ale protože je velmi pravděpodobné že to je pravda.

Mimochodem Obamův proslov byl údajně:

„navržen, aby podepřel jeho mandát na pozici možného vrchního velitele tím, že podpoří preventivní vojenské útoky, ke kterým dokonce sám Bush zatím odmítl vydat rozkaz.“

což jsou jen další důkazy o tom, že Amerika je ve skutečnosti, lidově řečeno, úplně a zcela v háji, protože zatímco celý svět nesnáší Bushe a jeho pány a každému jasné že to jsou psychopatičtí vrazi dětí, na druhou stranu smutně přesný konsensus v klinicky šíleném světě americké politiky je takový, že jediný způsom kterým si kterýkoliv z budoucích vyvolenců, např. Obama nebo Hillary, můžou zajistit křeslo prezidenta po Bushově 8 let trvajícím pouštění žilou, nebude zastavení války (jak si americký lid přeje), ale trumfnoutím Bushe v oblasti vraždícího běsnění, přesně podle scénáře sionkonzervativců. A vypadá to že dříve liberální demokrat Obama se takového úkolu nebojí.

Bojíte se? Měli byste.


A skok do současnosti:


Zákaz mučení který mučení nezakazuje

Allan Nairn
News and Comment Blog

24. leden 2009


Pokud ležíte na stole a ještě dýcháte, nad vámi se sklání váš mučitel, je vám úplně jedno zda je Američan nebo pouhý žák sponzorovaný Spojenými státy.

Poté co prezident Obama tento týden prohlásil „Spojené státy nebudou mučit“, se mnozí domnívali že Obama podobné praktiky ukončí, i když ve skutečnosti došlo pouze k jejich přesunutí. Obamův prezidentský příkaz zakazuje některým, ne však všem, americkým činitelům mučit, ale nikomu z nich nezakazuje, včetně sebe, aby mučení sponzorovali v jiných zemích.

Jeho změna metod ovlivňuje pouze malé procento mučení prováděného Američany a dala by se považovat v souladu s nárůstem celosvětového mučení podporované USA.

Chyták je v tom, že od dob Vietnamu kdy americké síly mučily přímo, je americké mučení provozováno v zastoupení – poté co USA zaplatí, ozbrojí, vycvičí a nasměruji cizí mučitele, ale kdy si dávají dobrý pozor, aby Američané nebyli s mučením přímo spojeni.

...

To co Obamovo diktum zdánlivě ruší, je to malé procento mučení prováděného Američany, zatímco nic nemění v hlavní částí systému mučení, které pod americkým patronátem provádějí cizinci.

Obama měl možnost zastavit poporu zahraničního mučení, ale zvolil tak neučit.

Jeho prezidentský příkaz se místo toho týká pouze zacházení s „jednotlivcem, který je ve vazbě nebo pod skutečným vlivem úřední osoby, zaměstnance nebo jiného agenta vlády Spojených států, nebo zadrženého v zařízení vlastněném, provozovaném nebo pod správou ministerstva nebo agentury Spojených států, v jakémkoliv ozbrojeném konfliktu...“ což znamená že Američanům ani nezakazuje přímé mučení, které se uskuteční mimo prostředí „ozbrojeného konfliktu“, což je převážná část oblastí kde dochází k velké části mučení, protože mnohé represivní režimy se nenacházejí v ozbrojeném konfliktu.

A pokud Obama řekne, „Spojené státy nebudou mučit,“ stále můžou financovat, cvičit, vybavit a vést zahraniční mučitele, a postarat se aby se oni, spolu s jejich americkými sponzory, nemuseli obávat místního nebo mezinárodního stíhání.

Jedná se o návrat ke status quo ante, režimu mučení fungujícího za prezidenta Forda až ke Clintonovi, dlouhé roky které vyprodukovaly mnohem více američany podporované agónie, než ke kterým došlo za Bushe/Cheyneho.

....


Jinými slovy seznamte se s novým šéfem, je stejný jako ten předchozí. Blisty: Již první dny Obamova prezidentství ukazují, že bez prolévání krve to nepůjde


Zdroje: Flashback: Barak Obama - Judas Goat The Torture Ban that Doesn't Ban Torture

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Myslim ze tvoje tvrzení ze vladu usa ovladaji sioniste je blbost, pravda je ze se zda ze vlada usa je ovladana nekym jinym, ale podle me je ovladaji spis bossove velkych korporaci, financni magnati a tvoje ocividna nenavist k sionistum podle me neni na miste